0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

ЗДРАВЕ

Психичното състояние ще е нестабилно. Възможни са стресови ситуации. За да се справите с дисбаланса и раздразнителността, прибягвайте до релаксиращи вани и дихателни упражнения. Добри резултати обещават упражнения от хатха йога.

Защитете краката си от хипотермия и нараняване. Повишена чувствителност към инфекциозни заболявания. Внимавайте с грипа, особено ако вече имате хронични заболявания на назофаринкса и горните дихателни пътища. Пристъпете към процедури за закаляване. За същата цел е полезно използването на лук и чесън.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

През първите десет дни прилагането на дипломатически умения ще улесни живота на Лъвовете. Ще общувате много, интересни спътници ще има около вас. Ще ви изненадва променлив график и липса на причина да се отегчите, ще подобрите настроението си. Вярно е, че ще има няколко досадни недоразумения или просто ситуации, които не можете да промените. Трябва да се успокоите и да изчакате, докато настъпи подходящият момент за решителни действия.

Внимавайте с разходите си, не прекалявайте. Не забравяйте, че парите е по-добре да не харчите без особена нужда. Не че трябва да се отказвате от нещо, напротив, на пътя ви ще има всякакви изкушения, на които няма да можете да устоите.

В личните отношения партньорите ще ви подкрепят в средата на октомври, но въпреки добрите си намерения, може това да не се случи по най-добрия начин. През последната седмица на октомври ще имате няколко благоприятни дни, които можете да прекарате у дома, да си отдъхнете и да се насладите на почивката си със семейството си.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020