0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ОВЕН

ОВЕН

ОВЕН (21 МАРТ - 20 АПРИЛ)

ЗДРАВЕ

Въпреки някои неприятности, които есенното време ни подготвя през октомври, като цяло ще се почувствате добре. Продължавайки да водите здравословен начин на живот, лесно можете да се справите с атаките на проблемите, които ще ви създаде далака. Опитайте се да не прекалявате прекалено много с бързото хранене, в противен случай ще имате неустоимо желание да изоставите пътуванията до басейна или фитнес залата.

Вместо това раздразнението и умората започват да се натрупват, което ще доведе до нервен срив. Яжте повече плодове и храни, богати на протеини. Елиминирайте тежките и мазни храни от диетата си. Укрепвайте имунната си система, грижете се за профилактика на бъбречните заболявания.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

През октомври натоварването в професионалната област при Овена няма да отслабне, обаче, поне ще получите подкрепа от любимите си хора у дома и ще имате помощ в работата от колеги.

В самото начало на месеца ще бъдете доволни от социалните събития. В семейния живот е възможно усложнение на отношенията.

Овенът също така може да се подразни от закъснения в развитието на някои проекти на работното място. Самочувствието и ентусиазмът ви обаче ще останат непроменени.

Само не забравяйте, че не можете да разчитате само на късмет и интуиция, но трябва да се постараете много, за да направите всичко по ваше желание. За щастие, от 8 октомври до края на месеца, вашите дела ще се върнат към нормалния си ход. В средата на месеца ще ви трябва подкрепа от приятел. Вашата сродна душа ще бъде като "вързана" към вас по това време. Тогава точно обратното, опитайте се да я приемете такава, каквато е, и до 20 октомври ще разберете, че в действителност всичко върви както трябва. През последната седмица на октомври Овенът ще трябва постоянно да бъде в обществото, ще се изискват всички ваши комуникационни умения и дори в свободното си време ще трябва да решавате поверителни въпроси, свързани с финансовата и емоционалната сфера на живота ви.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020