0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

ЗДРАВЕ

Все още се препоръчва Раците да "държат пръст върху пулса" при хронични неразположения, може да се влошат.

В средата на есента се опитайте да снабдите тялото си с голямо количество калций и други вещества, които укрепват скелетната система. Балансираната диета ще помогне за нормализиране на храносмилателния тракт.

Дамите могат да бъдат посъветвани да не пропускат козметичните процедури. По това време билковите чайове, тинктури, ароматерапия ще бъдат особено ефективни (включително афродизиаците ще добавят пикантност в интимния ви живот).

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

През първата седмица на октомври не се вторачвайте прекалено много в нищо, отпуснете се у дома или в кръга на близките си. Тогава вашето здраве ще се подобри значително след изминалия натоварен месец.

Слушайте сърцето повече от ума, успокойте се и си позволете да си поемете дъх, опитайте се да се дистанцирате за известно време от трудовите подвизи. Благодарение на добрите новини, физическото ви благополучие ще се подобри значително до 10 октомври.

През втората половина на октомври ще трябва да станете по-активни, защото, вашият знак, не харесва мързеливите хора. Ще трябва да преодолеете трудностите в общуването, защото Сатурн, който се отразява на вашата сфера на взаимоотношения, ще изисква постоянство.

През втората половина на месеца блестящите идеи ще изригнат от вас като фонтан. Възползвайте се от всичко, за което шестото чувство ви подсказва, че може да се случи.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020