0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

ЗДРАВЕ

През октомври трябва да се погрижите за превантивни мерки, особено ако знаете къде трябва да "закърпите" тялото.

Укрепвайте имунната си система и не се увличайте с козметични процедури. За поддържане на емоционален баланс йога практика е идеална за вас, както и физическа активност, спорт, разходки. Уязвимата зона са бъбреците и репродуктивната система като цяло.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

„Бавно, но сигурно" е мотото за представителите на зодиакалния знак Риби през първите три седмици на октомври. Ще трябва да се занимавате отблизо с въпроси, свързани със съвместните финанси, и да се опитате да постигнете взаимно разбирателство с бизнес партньорите. Това ще изисква значителни усилия от ваша страна, но тогава ще се почувствате по-уверени, дори ако не успеете да подредите всичко, както бихте искали.

Този месец ще се притеснявате какво трябва да направите, за да промените живота си. Чувствата на човек, който не е безразличен към вас, ще станат по-очевидни след 9 октомври. Отсега нататък вие също ще станете по-търсени в обществото.

През втората половина на месеца влиянието на планетарния аспект ще ви позволи да разграничите излишъци в живота от жизненоважни неща, което ще ви помогне да изберете правилната посока за вас в усилията си.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020