0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

ЗДРАВЕ

Нередовното хранене може да причини храносмилателни проблеми. Възможни са алергични реакции. Следвайте препоръките на Вашия лекар. Опитайте се да промените диетата си в полза на увеличаване на дела на плодовете и зеленчуците. Препоръчително е да включите храни с високо съдържание на желязо: нар, череша, черен дроб. От растенията са полезни ментата, маточината и ревенът.

Физическото ви състояние е във възход. Нервната система обаче ще се нуждае от подкрепа. Комбинирайте упражнения и успокояващи билкови добавки. Въздържайте се от участие в колективни събития. Възможни са неприятни инциденти. В очакване на студения сезон мерките за укрепване на имунитета са от голямо значение. Движете се повече на чист въздух. Вземете контрастен душ.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

През целия месец октомври Скорпионите няма да имат недостиг на добри компании и атрактивни покани, но най-вероятно ще искате уединение някъде по морския бряг. Предоставяйки си почивка и възможност временно да се оттеглите от бизнеса, давайки право на действие на другите, можете да възстановите силата си.

Ще имате и чудесна възможност да разсъждавате върху събитията от последните периоди и да оцените техните последици.

Вероятно през третата десетдневка ден способността за договаряне ще ви помогне в бизнеса, което ще бъде облекчение след грешките от последния месец, а на 29 октомври късметът ще ви съпътства буквално във всичко. През целия месец ще бъдете склонни да внушите на всички своето мнение, за да успеете в най-важните въпроси, а в средата на месеца ще останете доволни от приятели и колеги, които с удоволствие ще споделят вашите идеи. Въпреки това, бъдете внимателни с тях, не натискайте прекалено нетърпеливо напред. Началото на последната седмица ще ви даде енергия, самочувствие и ще изчисти пътя към успеха.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020