0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ (23 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ)

ЗДРАВЕ

Не се самолекувайте, консултирайте се със специалист, ако не се чувствате добре. Препоръчват се различни физически активности и процедури за съхранение на енергията. Борба с вътрешната летаргия и депресията.

Лошите емоции ще ви помогнат да намалите устойчивостта на тялото си към инфекции. Опитайте се да спестите поне част жизненост като не се напрягате излишно.

Обърнете внимание на диетата, не претоварвайте черния дроб, той ще стане много уязвим. Защитете се от преяждане. Положението на Луната предупреждава за възможността от нервни сривове и истерии. Бъдете особено внимателни към здравето си, тъй като състоянието му ще се отрази пряко на вашата привлекателност. Трябва да правите дихателни упражнения, те ще ви върнат вашия оптимизъм и енергичност.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

Активният начин на живот и добрите приятели ще помогнат на Стрелеца да не скучае през октомври и да се почувства „спокойно".

Все още трябва да покажете чудесата на изобретателността по време на работа и при изпълнението на други по-сложни задачи, оптимизмът ви няма да изтече и винаги ще знаете, че работата ви ще бъде оценена своевременно. Капка ласка на правилния човек ще отвори необходимите врати за вас на 3-тия ден от октомври, а положителен начин за справяне с възникващи проблеми на 9 октомври ще доведе до успех.

Вашият социален статус ще се подобри поради успешни контакти и ротация в добра компания. Очарованието и работата ще ви позволят да постигнете почти всичко, което искате.

Може да се появи нов приятел, който с времето ще се окаже много важен за вас. През целия месец ще полагате усилия да търсите нови партньори, които могат да помогнат във финансово и любовни отношения.

В края на месеца местоположението на планетите е такова, че Стрелеца не трябва да се опитва да прави всичко по свой начин - необходимо е да бъде решителен, но гъвкав. Нека всичко, което не играе голяма роля за вас бъде изчистено от живота ви, без значение дали става въпрос за хора или предмети. В последната седмица на октомври се опитайте да си вземете почивка. Нека работата, която вие трябва да свършите да бъде свършена от друг.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000