0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ - 20 МАЙ)

ЗДРАВЕ

Този месец едва ли ще трябва да се оплаквате от каквото и да е неразположение. Независимо от това, не забравяйте за превенцията на грип и общи вирусни инфекции. При хубаво време бъдете повече на открито, правете повече разходки. Това ще повлияе положително не само на настроението ви, но и на вашия сън.

Обърнете внимание на качеството на храната. Опитайте се да избягвате тежки и пикантни храни. Пийте повече пресни зеленчукови и плодови сокове. Добре е да ядете храни, богати на протеини: постно месо, домашни птици, риба. Ако почувствате дискомфорт в долната част на гърба, не се опитвайте веднага да приемате болкоуспокояващи - консултирайте се с хиропрактик или добър масажист. Създайте си навик сутрин, без да ставате от леглото, да се протягате няколко пъти едновременно с ръцете назад и петите надолу. Гръбнакът ще ви бъде благодарен за това.Не забравяйте за фитнеса и басейна.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

През октомври Телецът ще може да се отърве от рутинната работа, което ще бъде облекчение след емоционалното напрежение от предишния период.

До последната седмица на октомври всички належащи въпроси ще бъдат решени без никакви затруднения. До 9 октомври атмосферата у дома ще бъде прекрасна, можете да се отдадете на слабостите си и да се забавлявате с партньора. Няма да ви липсват фенове и покани, вероятно подобрение на финансовото ви състояние и добро отношение към вас. В този момент ще разберете, че късметът все още ви съпътства. Вградената ви откровеност обаче не винаги ще бъде подходяща, затова се опитайте да ограничите критичното си настроение.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020