0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ (24 СЕПТЕМВРИ - 23 ОКТОМВРИ)

ЗДРАВЕ

Опасността от нараняване на работното място остава през първите две десетдневки на месеца. Вашата нервност и повишената емоционалност могат да ви донесат много неприятности. Предприемайте предварително превантивни мерки.

Физиотерапевтичните процедури, рентгеновите изследвания са нежелателни.

Желанието да преяждате може да причини нарушение във функционирането на черния дроб. Проблемите с наднорменото тегло могат да се изострят. Увеличете физическата активност. Краката също са уязвими. Защитете ги от хипотермия. Обувките трябва да са топли и водоустойчиви.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

След усложненията от последния месец Везните просто ще се зарадват, тъй като звездите ще са най-благоприятни за вас във всичко, което правите. Зашеметяващият ви външен вид ще предизвика бурна реакция и непрекъснато клюкарстване сред присъстващите. Няма просто да се насладите на този период от годината, ще навлезете в новата година от живота си с твърда решителност, за да не е като предишната.

Сами със себе си, вие ще продължите да разсъждавате какво е необходимо в този живот и какво няма значение. Процесът няма да е лесен, защото не винаги ще има достатъчно желание да живеете според някакъв план. Моментите, когато можете да се поглезите в свободните си минути след първата десетдневка на този месец, ще компенсират липсата на романтично внимание от другите. Но въпреки всичко присъщият ви чар ще уцели сърцето на някой специален.

До края на второто десетилетие на месеца ще почувствате, че контролирате ситуацията и ще сте готови за действие.

И в последната седмица на октомври ще имате възможност да печелите добри пари, но само ако успеете да отделите чувствата от логиката.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020