0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

ЗДРАВЕ

Ако бъбреците и черният ви дроб са уязвими, все още съществува опасност от обостряне на неразположенията, свързани с тези органи. Струва си да се избягва хипотермията и настинките, те могат да дадат усложнения и могат да бъдат тежки.

През октомври трябва да се грижите за скелетната система, да включите в диетата си храни, богати на калций. Ако трябва да се подложите на курс на лечение или да се подложите на преглед - с една дума, има някои здравословни затруднения, опитайте се да не го обсъждате с непознати, говорете по-малко за вашите емоционални и физически рани.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

Водолеите са пълни с ентусиазъм и амбициозни планове, които възнамеряват да осъществят в близко бъдеще. Това, от което наистина се нуждаете, е дълго пътуване, но дори и да останете на едно и също място, винаги ще бъдете заобиколени от приятели, чиито вълнуващи хобита няма да ви оставят да скучаете и определено ще разширят кръгозора ви. Помислете какво правите и не си позволявайте да се затъвате в рутината на ежедневните дела.

В същото време ще трябва да положите някои усилия, за да разрешите проблеми, които само вие можете да разрешите. През първите десет дни на октомври отношенията с партньора ви няма да бъдат особено нежни. Тогава трябва да спестите част от негативните чувства към любимия си. Опитайте се да не правите трагедия от незначителни кавги с любимия човек. Бъдете готови за някакъв застой в интимните отношения.

Приятелите ще ви помогнат да не се отказвате, а също така, от време на време, ще ви радват с добри новини.

20 октомври е денят, в който можете да се отпуснете и да се поздравите за изпълнението на основните задачи, предвидени за този месец. С началото на последната седмица на месеца и в рамките на четири седмици след това ще бъдете придружени от успехи в професионалната област и в личния живот.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020