0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДЕВА

ДЕВА (24 АВГУСТ - 23 СЕПТЕМВРИ)

Здраве: Ежедневните преживявания и постоянните напрежения ще повлияят на вашето благополучие не по най-благоприятен начин. Може да има спадане или повишаване на кръвното налягане, главоболие, кръвотечение от носа. Това показва, че кръвоносните ви съдове трябва да се лекуват. Посетете лекаря и стриктно спазвайте препоръките, предписани от него - това ще ви помогне да избегнете сериозни последствия.

Семейство: През юли ще има нужда от открити разговори с деца по теми от живота. Можете да се надявате на помощта на вашия съпруг, но това няма да ви е достатъчно. Някои неща трябва да се премислят предварително и ако не знаете с какви думи да предадете истината на детето, опитайте да прегледате съветите, които ще откриете по темата в интернет: така ще ви бъде по-лесно да обясните.

Работа: Работната атмосфера през юли ще е удовлетворителна откъм стабилност, което не може да се каже за финансовата ситуация. Може да се нуждаете от повече средства, или може да се наложи да вземете заем. По това време трябва да обмислите възможността за допълнителни доходи, като поемете извънреден труд или да разчитате на придобитите умения, които имате.

Любов: Личните взаимоотношения ще се развиват безопасно и всичко ще върви по предварително определен план. Ще получите взаимно удовлетворение от приятната комуникация и ще можете да се движите с още една стъпка напред, като вземете отговорно решение за себе си. Можете да планирате съвместно пътуване до морски курорт или да отидете в планината - такава ваканция ще е от полза и за двама ви.

 


Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000