0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ - 20 ЯНУАРИ)

Здраве: Сезонните алергии и хроничните заболявания на стомашно-чревния тракт могат да попречат на Вашата дейност, така че не се разсейвайте и точно сега, през този месец започнете да предприемате превантивни мерки за борба с тези заболявания. Спазването на здравословната диета може да облекчи положението както на страдащите от алергия, така и на „вентрикулите", така че бъдете предпазливи.

Семейство: През юли двойките могат да разберат погрешно думите на други хора, което означава, че може да има пропуски и пролуки в семейството, въпреки очевидното благосъстояние. Опитайте се да се дистанцирате от общественото мнение: можете да живеете както искате. Неактивните разговори ще се изчерпят в рамките на няколко дни, но семейните рани ще трябва да се лекуват за много дълго време.

Работа: Времето за кафе и събиранията по време на работното време могат да повлияят на качеството на работата, която извършвате. Съсредоточете вниманието си върху най-важните задължения и не пропускайте нито един детайл по време на производствения процес, защото рискувате да останете без пари и без работа. През юли е необходимо да се работи усилено и с пълна сила, независимо от външните фактори.

Любов: Заложете на романтиката, експериментирайте и избягвайте рутината, за да заредите връзката с положителна енергия своевременно. Не бъдете мързеливи, напуснете дома, общувайте повече, правете нещо приятно, обръщайте внимание на малките неща, приятни на сърцето, и не забравяте за качеството на сексуалния живот. Като оставите личните взаимоотношения на самотек, вие няма да стигнете до никъде и скоро ще бъдете разочаровани от партньора си.

 


Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000