0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

Здраве: Тъй като вашата заетост ще бъде практически неограничена, лесно ще можете да загубите от погледа си толкова важен компонент на вашето здраве, като пълноценния сън. Почивката е от жизненоважно значение за вас и трябва да посветите нощта си единствено и само на релакс. След няколко дни ще забележите, че сте придобили сила и притежавате огромна енергия за нови постижения и подвизи.

Семейство: През юли ще имате чести срещи с близки и далечни роднини. Тези взаимоотношения ще бъдат повлияни от различията във възгледите на различните поколения, което означава, че могат да възникнат спорове от неочакван характер. Отнасяйте се с внимание към всяка гледна точка, но в същото време деликатно изразете собствените си мисли, за да не нараните егото на любимия човек.

Работа: През целия месец ще се борите с бизнес несправедливостта и ще постигнете голям успех в това начинание. Като се има предвид производствената документация, спрете да разглеждате двойната информация, проверявайте всеки съмнителен детайл и ако откриете някаква информация, консултирайте се с адвокат. Спечелените средства ще бъдат отклонени от ползите от случая.

Любов: Вашето предпочитание да експериментирате не представлява удоволствие за партньора ви и това може дори да предизвика продължителна кавга. Ако сте привлечени към непознатото и любимият ви човек не е готов за такива нововъведения, тогава трябва да изоставите това начинание за известно време. Опитайте се да обясните себе си и вашите желания и предпочитания с по-достъпен език и може би този път и двамата ще искате да реализирате и най-лудите си фантазии.

 


Здравен хороскоп
Август 2020