0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ОВЕН

ОВЕН (21 МАРТ - 20 АПРИЛ)

Здраве: В средата на лятото, храносмилателната система може да ви провали, тъй като този период е опасен както заради възможни отравяния, така и заради стомашно разстройство. Използвайте плодовете и зеленчуците с повишено внимание и, ако е възможно, изхвърлете твърде пикантните и мазни храни. Минете на по-щадяща диета: дайте предпочитание на зеленчуковите супи, зърнени каши и компоти.

Семейство: Юли е най-благоприятният период за семейна почивка, през която можете да подобрите семейните отношения. Необходимо е да се положат усилия за установяване на доверие с децата - този фактор ще ви накара да погледнете на собственото си поведение отстрани. Най-накрая ще можете да осъзнаете, че съпругът е надеждна подкрепа за вас.

Работа: През юли трябва да завършите всички недовършени дейности и, ако не започнете да изпълнявате нови важни задачи, тогава подгответе почвата за по-нататъшна спокойна почивка. Първо, започнете да отмятате задачите по тяхната важност и приоритет, след което опитайте да завършите процеса в рамките на една седмица. Не поемайте ненужни задължения, в противен случай ще бъдете затънали в документи.

Любов: Очевидно е, че любовните взаимоотношения изискват време, но не трябва да се стремите да се отдадете на рискови приключения. Ако имате сериозни намерения, уведомете партньора си за това и дайте да се разбере, че за вас това не са празни думи. Преди да вземете решение за отговорна стъпка, опитайте се да помислите внимателно за последствията.

 


Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000