0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ - 20 МАЙ)

Здраве: През този период е необходимо да се предпазвате от всякакви наранявания, фрактури, навяхвания и изгаряния от различен произход. Не използвайте токсични вещества и в случай на спешна нужда ще е добре да използвате защитно облекло и оборудване. Зад волана бъдете бдителни и внимателно следвайте правилата на пътя, за да не застрашите собствения си живот и живота на другите.

Семейство: Семейството ще бъде единственото място, където ще почувствате пълна релаксация и защита от всякакви неприятности. Близки хора ще ви подкрепят по всякакъв начин, ще ви насърчават със съвети или постъпки, както и ще покажат колко важна роля играете в живота им. Трябва да прекарвате повече време със семейството си, защото топлината на дома е тази, която ще ви позволи да почувствате радостта от общуването с най-близките ви.

Работа: През юли ще имате не съвсем приятни разговори с ръководството и комуникация с партньори с очевидни признаци на стрес. Съдбата на неподписани споразумения може да виси във въздуха и вие, неочаквано за себе си, ще останете без работа. През месеца ще трябва да маневрирате в трудни ситуации и може би някои от тези трудни ситуации да ви докара временна депресия и отчаяние.

Любов: През юли ще имате чудесна възможност да насочите личните си отношения към по-добро или да върнете стара любов. Но е много важно да имате вътрешно чувство за нуждата от такава стъпка, защото ако изграждате любов от руините, тогава тя може да не донесе очакваното удовлетворение. Нови познанства ще бъдат много обещаващи и ще ви дадат щастие.

 


Здравен хороскоп
Август 2020