0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ (24 СЕПТЕМВРИ - 23 ОКТОМВРИ)

Здраве: През юли няма да усетите дискомфорт от страна на тялото си и ще бъдете изпълнени със сила и добро настроение. Но лека корективна диета все още ви е необходима - не сте свалили килограмите от зимата, и те все още ви тежат. Ограничете малко консумацията на животински мазнини и отдайте предпочитание на растителната храна, яжте зърнени храни ежедневно, а плодовете и зеленчуците просто трябва да заемат водеща позиция в диетата ви.

Семейство: Ще бъдете потиснати от психологическата атмосфера в семейството, тъй като споровете и разногласията могат да възникнат почти ежедневно и от нищото. Но проблемът се утежнява от факта, че никой от членовете на семейството не е готов да направи отстъпки, което означава, че проблемите се натрупват като снежна топка. Ако всеки стои настрана, ще трябва да положите всички усилия да обедините семейството.

Работа: Юли ще бъде доста труден и натоварен месец по отношение на професионалната дейност. Ще обикаляте из града, възможно е през този период да очаквате важни официални бизнес пътувания не само регионални, но и до други страни. Най-важното за вас сега е да не ги изоставяте и смело да разширявате бизнес пространствата, за да увеличите репутацията и доходите си.

Любов: През този период ще имате остра нужда от повишеното и специално внимание на любимия ви човек, който поради независими от вас причини ще ви пренебрегне. Но в този случай човек не трябва да се отдавате на любовни приключения и да сте отворени за ласки и нтимности с непознати хора. Взаимоотношения трябва да се проверят от времето: след няколко седмици, можете да предприемете по-решителни действия.

 


Здравен хороскоп
Август 2020