0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

Здраве: Не прекалявайте с физическо натоварване и предотвратете появата на всякакви видове стрес и депресия. Те могат да повлияят на вашето здраве по не много положителен начин. Мигрените, главоболието и болките в епигастралната област са провокирани от вашата остра реакция към събитията, които ви се случват.

Семейство: През юли определено няма да се занимавате с дребнавости и със сигурност ще започнете пълна работа по подобряването на собствения си дом. Вашите близки ще отговарят на вашето обаждане с удоволствие и ще започнат да ви помагат в този труден, но задоволителен бизнес. Решавайте спорни въпроси със съвместни усилия и не критикувайте чуждата гледна точка.

Работа: Юли ще донесе със себе си нови бизнес познанства, което означава, че ще имате много работа. Очаквате пътувания, срещи с клиенти и партньори, бизнес преговори, по време на които ще можете да покажете най-добрите си бизнес умения. Бъдете активни, по всеки възможен начин привличайте хората към себе си: искреният интерес ще донесе по-големи резултати от лицемерието.

Любов: Този месец може да изпитате временен дискомфорт в отношенията си с партньора. Ако разногласията са достигнали своя връх и не можете да разрешите проблема мирно, тогава може би трябва да прекарате известно време отделно и всеки насаме, за да обмислите необходимостта от такива отношения и какво може да се направи в тази конкретна ситуация.

 


Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000