0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

Здраве: Този месец може да ви навестят някои стари болежки. Това е особено вероятно за болки в гърба и гръбначния стълб, и по-точно - опорно-двигателния апарат. Заседналият начин на живот и ниската физическа активност причиняват непоносимо натоварване на гръбначния стълб, което може да предизвика развитие на ишиас или интервертебрална херния. Ако подозирате, че нещата при вас се влошават, свържете се със специалист.

Семейство: Период на взаимна подкрепа и възстановяване на благополучието във вашето семейство. Събитията от последните няколко месеца донесоха объркване в семейната атмосфера, но въпреки това вие продължехте да се борите с възникналите препятствия. Време е да превърнете противниците в приятели и да спечелите дългоочакваното доверие на близките. Семейни вечери, съвместни разходки, посещение на филми - всичко това ще доведе до желаната цел.

Работа: През юни вашите творчески способности ще се проявят внезапно, във връзка с което ще ви навестят оригинални и нестандартни идеи. Не бързайте да демонстрирате своето лидерство, опитайте се да мислите независимо за хода на по-нататъшните действия и да изчислите крайния резултат. Едва след това формулирайте идеята си пред шефа, защото в противен случай хрумките ви ще останат само главата, без да имат практическо приложение.

Любов: Дипломацията и гъвкавостта в личните отношения значително ще намалят риска от разногласия и кавги, но не бива съвсем да прекланяте глава пред партньора. Вземете решение за поведението си, не стигайте до крайности. И авторитаризмът, и дипломацията ще разрушат връзката ви и могат да доведат до неочакван крах на вашите взаимоотношения. Не си позволявайте да критикувате любимия човек - това ще бъде близко до удар в гръб.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020