0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДЕВА

ДЕВА

ДЕВА (24 АВГУСТ - 23 СЕПТЕМВРИ)

Здраве: Имунитетът може да бъде намален на фона на честите респираторни заболявания през този месец. Трябва да запасите тялото си с витамини и хранителни вещества - те ще помогнат за възстановяване на силата след болест и за укрепване защитните сили на организма. Въпреки това, е добре да имате отговорен подход към избора на лекарства - дори и най-модерните средства могат да причинят усложнения и странични ефекти.

Семейство: През първия летен месец самите вие ще предизвикате кавги и разногласия с роднини, и в същото време ще бъдете изненадани от нелогичния характер на вашите действия. Неразумното бързане и емоционалността могат да пратят близките ви хора далеч от вас, и вие ще останете сами с вашите принципи и мироглед. Близките ви не могат да прощават обиди, което означава, че трябва да вземете мерки, за да предотвратите ненужни пререкания и кавги.

Работа: Този месец не можете да се справите с амбициите си и да се изправите срещу системата. Не бързайте с тежките думи и обидите към колегите си - с прибързаните си действия е възможно да си подпишете оставката и да излетите от работа точно като тапа от бутилка. Покажете търпение и благоразумие във всичко. Подписването на важни документи е по-добре да бъде отложено за друг период - може да не забележите че ви готвят измама.

Любов: Малко повече усилия и връзката ви ще се запъти към очакваната и от двама ви следваща стъпка. Преди време сте отбелязали някакъв пропуск, и сега двамата с вашата половинка не правите опити да спасите потъващия кораб на любовта. Инертността и липсата на инициатива със сигурност ще нанесат съкрушителен удар върху отношенията, което означава, че и двамата трябва да вземете спешни мерки: седнете на масата за преговори и изяснете ситуацията до края.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020