0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ - 20 ЯНУАРИ)

Здраве: Този месец има висок риск от алергични реакции не само заради сезонните алергени, но и от към ухапвания от насекоми. Не забравяйте да носите антихистамин със себе си, дори и да не виждате особена нужда от това. Също така, не бива да рискувате здравето си, докато сте в непроветрени опушени стаи, тъй като е възможно да се появят бронхит и пневмония.

Семейство: Вашето семейство ще има водеща роля в това да получите нови свежи впечатления и ще ви накара да предприемете действия. Не прекарвайте свободното си време на дивана и пред телевизора. По-добре е да излезете с близките си хора на провинциален излет, с лодка по реката, в планината или в краен случай - в парка. Като цяло, не спирайте развитието си и не живейте с примитивните принципи на хората, които са ограничени в общуването.

Работа: През юни ще трябва да работите усилено и може би да започнете курсове за подобряване на уменията. Използвайте съвременни възможности, преглеждайте интернет информацията, свързана с Вашите професионални дейности, бъдете наясно с новите продукти и не пренебрегвайте обучението. Това ще ви позволи да натрупате необходимия опит и да го използвате правилно в работата си.

Любов: Връзката с партньора може да бъде загрята до граница, особено ако някой от вас изисква от другия по-голямо внимание. В този случай е необходимо да проявявате търпение един към друг и да се опитвате да се свържете отново по мирен път. Тъй като сте заложник на собствените си чувства, вие по този начин се движите все по-далеч един от друг и накрая няма да можете да поддържате нормални отношения.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020