0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

Здраве: Ще ви притесняват хиповитаминоза и чести заболявания. Трябва да насочите всички сили към укрепване на тялото чрез ежедневно умерено физическо натоварване. Като се има предвид Вашата заетост, можете да планувате плуване в басейна или да тренирате на симулатори - този тип упражнения ще донесат ненадминат резултат и ще облагодетелстват тялото и душата.

Семейство: През юни отношенията с роднините ще се развият по най-добрия начин, защото през този период ще излъчвате радостта от общуването с тях. Близки приятели, роднини, съпруг/а и деца ще оценят вашата работа за постигане на хармония в семейството. Не избутвайте на заден план добрата комуникация и съвместното свободно време - това са компонентите, които значително укрепват семейството и ви позволяват да постигнете разбиране.

Работа: Юни ще бъде период на вашия успех и просперитет, защото именно през този месец сте в състояние да работите усилено и да разчитате само на ентусиазма и личните си способности. Сега вече сте готови да изградите светло бъдеще и да тръгнете към него с високо вдигната глава. Ръководството няма да остане настрана и ще оцени усилията ви, като е възможно това да доведе до значително увеличение на заплатата.

Любов: Юни ще бъде маркиран от неочаквани срещи с познати лица от противоположния пол, което ще даде надежда за дълго и обещаващо лично отношение, ако не сте семейни и си търсите половинка. Трябва да разчитате на шестото си чувство при подобни обстоятелства, защото то никога няма да ви разочарова. Ще почувствате кой е важния човек за вас, защото през този период вашето прозрение ще бъде на високо ниво и ще ви позволи да направите правилния избор при избора на партньор в живота.

 

 


Здравен хороскоп
Юли 2020