0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ОВЕН

ОВЕН

ОВЕН (21 МАРТ - 20 АПРИЛ)

Здраве: Юни е благоприятен период за практикуване на активни спортове и лека диета. Ако не ви мързи сутрин, спазвайте принципите на здравословния начин на живот: контрастен душ, бягане в най-близкия парк и питателна закуска. Така до края на месеца ще видите съвсем различен образ в огледалото. През летния сезон ще влезете като здрав и годен човек.

Семейство: През юни семейният ви живот може да се пропука дълбоко само заради вашата необуздана ревност. През този период вие сте прекалено емоционални и способни на неразумни действия. Така или иначе ще трябва да укротите настроението си, тъй като пълната самота със сигурност не е част от плановете ви. Любимият ще ви последва безусловно, ако признаете грешката си и направите стъпка към помирение.

Работа: Взаимоотношенията в екипа ще се развият не по най-добрия начин: на фона на несъгласията с колегите може да възникне точка на кипене и да настъпи необикновен прилив на емоции. През юни е необходимо три пъти да мислите, преди веднъж да действате, както и до известна степен да блокирате негативните емоции.

Любов: Неуспешните взаимоотношения с партньора могат да ви подтикнат към търсене на приключения извън дома. Трябва да знаете, че това е рисковано. Прекарвайки нощта с партньор, различен от вашия любим, вие не възстановявате хармонията в душата си. Може би просто трябва да останете сами със себе си и внимателно да обмислите следващите си стъпки. Същото важи и за партньора ви.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020