0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Здраве: Намесата на външни фактори и наличието на лоши навици ще повлияят на вашето здраве. Допълнителна чаша коняк или цигара, изпушена с удоволствие, няма да добави нито капка здраве за вас или на хората около вас. В този смисъл, лошите навици, които имате от години, ще ви донесат проблеми със здравето. Организирайте сътрудничество с приятели, роднини, познати и колективно се откажете от тютюнопушенето, преяждането или злоупотребата с алкохол. Не на последно място, имате нужда от качествен отдих.

Семейство: Юнските дни ще бъдат спокойни, без да се вземат предвид моментите, в които няма да можете да се справите с негативните емоции. Тогава ще бъдете готови да унищожите всичко наоколо. Но можете да бъдете сигурни, че роднините ви няма да толерират лошото ви настроение и гневни изблици. Независимо дали ви харесва или не, ще трябва да охладите собствения си огън и да балансирате.

Работа: През този период вие ще бъдете податливи на неразумно пазаруване и харчене и ще изхарчите повечето си средства за един ден. Не губете време и пари за дреболии, добре е да търсите по-изгоден вариант за покупка. В края на краищата, вие не пестите пари, за да ги похарчите за екзотична храна или ненужни дрънкулки. Закупуването на къща или кола не само ще бъде добра инвестиция, но и ще задоволи вашите нужди.

Любов: Връзката с любимия човек ще влезе в нова хармонична фаза и най-накрая ще имате смелостта да произнесете важни за вас и половинката ви думи. И, може би, приятното съобщение ще ви обедини с партньора и ще ви позволи да свържете съдбите си завинаги. Във всеки случай, и двамата сте постигнали целта си. Продължавайте да правите всичко възможно общият ви път напред да бъде без препятствия.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020