0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

Здраве: През юни може да имате проблеми с кръвообращението, което ще причини дискомфорт в крайниците и дори несигурност на кръвоносните съдове. Заради този проблем е необходимо спешно да се консултирате с лекар, защото забавянето е опасно за вашето здраве. Лекарят ще Ви предпише необходимата схема на лечение и след няколко седмици ще забравите за неприятните усещания.

Семейство: Ще можете да обедините семейството чрез чести срещи с роднини и близки приятели. Но някои от близките ви отчаяно се противопоставят на това. За да предотвратите разделянето на семейството, ще трябва да изгладите една трудна ситуация и да привлечете събеседника до себе си. В рамките на няколко дни ще се убедите в своите способности и ще направите всичко възможно да запазите тази хармония.

Работа: Ваша инициатива ще генерира нови интересни идеи, които няма да останат незабелязани от висшето ръководство. Ясно формулирайте идеите си и обосновете заключенията - това ще помогне за постигане на необходимото разбиране и ще започне да осъществява вашите проекти на практика. Бъдете убедителни и ще предизвикате буря от аплодисменти.

Любов: Не бива да се взирате прекалено в грешки и пропуски от миналото: отрицателният опит също е опит, който насърчава координацията на силата и енергията за по-нататъшно предотвратяване на грешки в личните взаимоотношения. Погледнете проблема от другата страна: партньорът, който е тествал вашето търпение, се е оттеглил, което означава, че пътят е отворен за нови любовни приключения.

 

 


Здравен хороскоп
Юли 2020