0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ (23 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ)

Здраве: Като цяло, здравословното ви състояние ще ви радва със своята стабилност, но някои неприятни симптоми ще продължат да се наблюдават през целия месец. Ако сте в състояние и не желаете да забавите процеса, тогава потърсете помощ от специалист - той ще ви предпише необходимия преглед и по-нататъшно лечение. Положителните емоции ще играят важна роля за укрепване на тялото.

Семейство: Семейството ви и вашите близки ще ви окажат пълна подкрепа при решаването на много проблеми. Най-важното за вас е да не пренебрегвате техните съвети и препоръки. Дори случайно казаната фраза може да ви бъде от полза, така че не пропускайте семейните разговори. За останалото семейно ви гнездо ще се превърне в убежище далеч от светските грижи и ежедневните работни проблеми.

Работа: Производствените пермутации могат да ви извадят от психологическия баланс и ще се тревожите сериозно от въпроса: "Как да успея?". Вашата подозрителност няма да ви помогне да останете на повърхността, но решителността и твърдостта на вярата ще ви позволят да вървите напред към целта си. Дори ако трябва да смените работата си, тогава повярвайте, в този случай определено няма да загубите нищо, а ще спечелите много повече.

Любов: Любовната ви връзка най-накрая ще влезе в необходимия коловоз и вие и вашият партньор ще можете да дишате с облекчение. Посветете този период на усамотение и духовен разговор. Бъдете естествени в изразяването на чувствата и съвсем скоро съдбата ще ви дари с безценен дар. Ако сте сами и не се радвате на нужното ви внимание от противоположния пол, организирайте съответно свободното си време. Излизайте, разговаряйте, не се изолирайте, а бъдете социално активни.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020