0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ - 20 МАЙ)

Здраве: По отношение на вашето здраве не трябва да се притеснявате: през първия летен месец ще излъчвате бодрост и отлично благополучие. Въпреки това е добре да стоите на безопасно разстояние или изобщо да не се срещате с хора, които кашлят или кихат. Това не добавя антитела, и със сигурност не укрепва цялостния имунитет. Пийте повече течности, приемайте витамини - превенцията е най-доброто лечение

Семейство: През юни ще можете да обедините семейството си с обща кауза, например, с основен ремонт в апартамента или със стягането на къща в крайградски район. Трябва само да щракнете с пръсти, и близките ви ще бързат да въплътят най-смелите ви дизайнерски идеи в реалност. В допълнение, вашата финансова позиция този месец ще позволи на фантазията ви да се разгърне с пълна мощност.

Работа: Няма да има значими събития в службата, но все пак си струва да сте наясно накъде духа вятъра. Най-малките промени в настроението на работния колектив могат да изиграят решаваща роля във вашата кариера. Когато се ангажирате да изпълните дадена задача, опитайте се да не пропуснете сроковете за нейното изпълнение и своевременно да представите резултата на ръководството за разглеждане. Приятна изненада ви очаква в края на месеца.

Любов: Месец на необузданите сексуални желания и тяхното прилагане на практика. Съживяването на връзката ще се превърне във взаимно удоволствие. Бъдете откровени с партньора, споделете вашите фантазии - със сигурност ще бъдете чути. Не забравяйте да подсилвате чувствата си с изповеди, нежни думи и романтични жестове - това ще помогне за укрепването на вашия съюз.

 

 


Здравен хороскоп
Юли 2020