0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ (24 СЕПТЕМВРИ - 23 ОКТОМВРИ)

Здраве: През юни стресът на базата на широка заетост в службата не е изключен. За да избегнете претоварване на нервната система, опитайте се да стоите далеч от неприятни ситуации, а когато се върнете у дома - да си починете добре и да спите достатъчно. Тези прости процедури ще ви позволят да избегнете емоционални изблици и развитие на депресивно състояние. Само от вас зависи благосъстоянието на вашето здраве.

Семейство: Съвместна почивка с цялото семейство ще ви даде не само ярки впечатления от пътуването, но и ще има благоприятен ефект върху вътрешната атмосфера в семейството. Вашият брак/връзка ще съществува дотогава, докато вие и вашият съпруг/партньор взимате активно участие в поддържане на огъня в семейното огнище. Не се опитвайте да подчинявате децата на себе си - тяхната непосредственост ще бъде прекъсната и с течение на времето в характера им ще се появят отрицателни черти.

Работа: През този период могат да ви се случат дълги бизнес пътувания, които ще бъдат от значение за цялата организация. Не трябва да ги отказвате, защото те ще ви дадат не само много полезни познанства, но и ще ви позволят да си починете добре, възхищавайки се на красотите на далечни страни. Ще обмените опит с чуждестранни партньори и ще можете да го приложите на практика.

Любов: Този месец ще усетите привлекателността си и ще можете да използвате това качество в полза на личния си живот. Десетки погледи ще бъдат адресирани до вас, но само един ще докосне бързо и ще ви позволи да изпитате истинското романтично усещане. Ако отивате на първа среща, опитайте се да бъдете себе си и не хвалете излишно собствената си личност.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020