0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

Здраве: Този месец ще можете да се похвалите с отлично здравословно състояние, но само "за себе си". Вашият начин на живот най-накрая ще доведе до блестящи резултати, а сега вие сте изпълнени със здраве и леко зачервяване на бузите. Продължете в същия дух, не спирайте тренировките, придържайте се към балансирана диета и ще успеете да запазите добрата форма и вътрешните си резерви до зряла възраст.

Семейство: Този месец може да има стена от недоразумения между вас и вашите близки. Вие сте толкова потопени в бизнес процеса, че сте забравили за ролята на семейството си, и близките ви многократно ще ви упрекват за това. Съгласете се, че има някаква истина в това, което означава, че вие ще трябва да координирате работния си график, така че разговорите, касаещи важните семейни дела да не бъдат отлагани.

Работа: Юни ще бъде изпълнен с всякакви събития в сферата на бизнеса и вие ще участвате директно в тях. Въпреки това, звездите препоръчват леко да затегнете знанията за вашата професионална дейност и така да достигнете до ново ниво на комуникация с партньорите. Натрупвайте сили за нов пробив: очаква се изпълнението на важни проекти по инициатива на ръководството.

Любов: През юни личните взаимоотношения ще надхвърлят разрешеното: вие и вашият партньор ще споделяте сфери на влияние. Но с целия си ентусиазъм, вие няма да постигнете нищо, освен кавги, скандали и неизбежна раздяла. Някои от вас ще трябва да престъпят собствените си принципи в полза на тази връзка. За да не се натрупа раздразнение, трябва веднага да поставите точка още на първата реплика, изречена от раздразнение.

 


Здравен хороскоп
Юли 2020