0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Алкофитал

Какво е Алкофитал

При употреба на капките Алкофитал и алкохол се наблюдава гадене и е възможно повръщане!

 
Алкофитал е ефективно средство за подпомагане на организма при справяне с алкохолната зависимост.Течната форма на хранителната добавка дава възможност да се разтваря в течности!

Alkofital_sn.jpgВече повече от 10 години капките Алкофитал са предпочитано средство за подпомагане на организма. Продуктът е с уникален състав и е предпочитан от хората, които са решили да откажат алкохола. 

Билковата композиция включва зелен овес и шизандра. В комбинация двете билки подпомагат организма да се справи с порока!  

При употреба на капките Алкофитал съвместно с алкохол е възможно гадене или повръщане!

Алкофитал въздейства положително на имунната система, като подпомага дейноста на черния дроб.

Билките, от които са направени капките Алкофитал подобряват съня и цялостното успокояване на организма

Една опаковка стига за 15 дни. Спирането на алкохола е трудно, но капките Алкофитал ще ви помогнат да се справите!

Алкохолизмът представлява проблем за много семейства в световен мащаб: от злоупотребата с алкохол страдат не само зависимите, но и хората около тях - майка, баща, любим, съпруг, деца,съседи и колеги. Повечето средства за отказване на алкохола не дават траен резултат,осигурявайки само временно спокойствие преди бурята.
Алкофитал ще ви помогне плавно да преминете през бурята от проблеми и емоции, които предизвиква този порок.


УНИКАЛНА ПРОМОЦИЯ СЕГА:
Купете само днес 2 опаковки капки АЛКОФИТАЛ и ще получите
БЕЗПЛАТНО 1 опаковка ХЕПАВИТАЛ с безплатна доставка
Спестете сега 44 лв !!!
Обадете се днес : 0887 599 268 

ПОРЪЧАЙ ПРОМОЦИЯТА

 

Билковите капки ще ви подпомогнат по пътя да вземете този лош навик под контрол, и в крайна сметка да го изкорените. Капките Алкофитал са с уникален състав, който съдържа шизандра и зелен овес, по стара китайска рецепта.

Благодарение на уникалния състав на билките ,ще почувствате ефекта още след втората опаковка Алкофитал. И в зависимост от стадия на  ще видите как да продължите терапията. 

При употреба на Алкофитал, съвместно с алкохол е възможно гадене, което понякога може да предизвиква повръщане!

Всички онези, които искат да се справят с алкохолната зависимост, изискват много повече от това да знаят, че алкохолизма е болест. Тези хора изискват постоянно внимание за симптомите, които са характерни за някои от опасните усложнения, причинени от алкохолизма.

Освен това зависимите от алкохола имат нужда от емоционална подкрепа, тъй като колкото и тежък да е случаят, тези хора са наясно с това как злоупотребата с алкохол е повлияла на техния живот и на този на близките им.

Капките Алкофитал имат отложено действие и действат с натрупване в организма. Те могат да се разреждат в течност. 

Компонентите на Алкофитал провокират в организма производството на ендорфини (молекули на щастието). Това прекъсва „изпепеляващото" желание за получаване на нова доза алкохол.

Докато трае приемът на Алкофитал, ендорфините се натрупват и човек започва да се чувства по-добре и по-спокоен . Това води до нормализиране дейноста на нервната система.

Алкофитал допринася за нормализиране на имунната система.

Това дава сила на организма да понесе по-леко ефектите от отказването на алкохола. 

Ползи от капките Алкофитал

  • Не предизвикват пристрастяване100________________.png
  • Компонентите в състава действат синергично
  • Реални и видими резултати при редовна употреба
  • Нормализиране на функциите на имунната система
  • Премахване на усещането за отпадналост и умора
  • Връщане към нормалния ритъм на живот
  • Връщане към нормален ритъм на живот

 Не забравяйте, че капките АЛКОФИТАЛ могат да се разтворят в чаша вода по този начин ще можете да помогнете на ваш близък или приятел, който не иска или не може сам да се пребори!


Капките Алкофитал са в състояние да осигурят спокойствие, както на онзи, който ги употребява, за да сложи край на  алкохола, така и на неговите близки.

Една от билките, които се съдържат в капките Алкофитал – зелен овес. Зеленият овес, или т.н. Авена сатива, се използва от древността като адаптоген, като подпомага организма при множество заболявания на нервната система, неврологични болки, множествена склероза и разстройство с дефицит на внимание и хиперактивност. Основно благоприятства нервната система при симптоми на нервност и раздразнителност. Може да се включва в диетични режими при употреба на алкохол.

Задачата на близките на онези, които са решили да се борят със своята алкохолна зависимост, е да предлагат разбиране, така че зависимите да придобият увереност в способността си да правят положителен, здравословен избор, да подобрят самочувствието си, да намалят стреса и тревожността, да се възстановят от травмата, която е провокирала желанието им да употреяват алкохол и да увеличат своето самосъзнание.

В България има предостатъчно лекарства и помощни средства, които могат да ви помогнат да се справите с негативните последици от заболяванията. Капките „Алкофитал“ не са лекарствен продукт, те само ще подпомогнат тялото да се справи с проблема. Хранителната добвка е  100 % билков продукт, а съдържанието му е без аналог. Не на последно място капките Алкофитал подпомагат и нормализират имунната система.

При употреба на алкохол, заедно с  капките Алкофитал е възможно гадене! 

Ако ви е писнало от лекарства и добавки, които не са нищо повече от панацея, не правете компромиси със състоянието си, нито с това на вашите близки. Препоръчваме Ви капките Алкофитал.

Кои са билките, от които е направен Алкофитал?

 Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина. Tова е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата насърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

Обърнете внимание как това е възможно с „Алкофитал“ и започнете да приемате тази добавка още сега.

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ СЕГА

Шизандра

Шизандра е древна лечебна билка, която въздейства на тялото чрез множество сложни механизми. В състава й присъстват мощни фитоадаптогени, които подпомагат централната нервна система, и възстановяват нормалните функции на  ендокринната, имунната, дихателната, сърдечно-съдовата и стомашно-чревната системи. Изследванията показват, че тя ефективно противодейства на оксидативния стрес, който уврежда здравите клетки, тъкани и органи. 

Шизандра подпомага имунната система и като адаптоген помага за намаляване на негативните реакции спрямо стреса и умората в ежедневния живот на човек. Тя е страхотна суперхрана за тези, които имат слаби нерви, хронична умора или изтощена надбъбречна жлеза.

Един от най-известните странични ефекти, които се проявяват в следствие на редовно приемане на чай от плодове на Шизандра е неговият положителен ефект върху половите жлези и органи. Това е един от топ билковите афродизиаци, както за мъже, така и за жени.

Зелен овес

Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес. Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

Лечение на алкохолизъм с АлкофиталЗеленият овес се използва от древността като адаптоген, като се използва при множество заболявания на нервната система, неврологични болки, множествена склероза и разстройство. Изключително действа при диетични режими при употреба на алкохол. Съдържа протеини, сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините B1, B2, D, E, каротин, скорбяла и мазнини, както и важните минерали калций, магнезий и желязо и микроелементите силиций и калий.
Зеленият овес е и мощно средство, което подпомага дейноста на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива.Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното.
Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които „Алкофитал“ могат да се похвалят

Алкофитал не съдържа ГМО.  Състои от естествени растителни компоненти. Не повишава кръвната захар и е подходящ за употреба и от диабетици.
Въпреки, че Алкофитал облекчава раздразнителността, употребата му не повлиява реакцията,така че може да се използва по време на шофиране, от хора с повишена умствена активност иот такива, които работят с машини.

На зависимият от алкохола човек ще му е по-лесно да издържи желанието за пиене, когато започне да употребява капките Алкофитал. По време на съзнателен отказ от алкохол, билковото средство укрепва психиката и релаксира имунната система

Капките Алкофитал позволяват да постигнете успех с хора, които отричат ​​пристрастяването към алкохола. Освен това значително намаляват агресивността, свързана със злоупотребата с алкохол, което понякога е не по-малко благодатно за роднините и близките на .
Алкофитал може да се използва от хора на различна възраст и пол. 

Капките Алкофитал не са лекарствено средство и са регистрирани в Агенция по храните като хранителна добавка.

 

КОМЕНТАРИ


 

 

 


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ