0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Алкофитал

Какво е Алкофитал

При лечение на алкохолизъм ползвайте само капките Алкофитал – доказано ефективен продукт, помогнал на много хора да продължат живота си без да са зависими от алкохола

За лечение на алкохолизъм капките Алкофитал са доказаният продукт, който ще ви помогне.

 лечение на алкохолизъм
Удостоверение от БАБХ

 

Капките Алкофитал са изцяло билков продукт, който въздейства пряко върху центъра за зависимости в мозъка, като предизвиква  непоносимост при употреба на алкохол и тютюнопушене.

Капките Алкофитал са единственият продукт, който може да се използва за лечение на алкохолизъм без знанието на човека

Алкофитал въздейства положително на имунната система, като подпомага дейноста на черния дроб.

Билките, от които са направени капките Алкофитал подобряват съня и цялостното успокояване на организма

Една опаковка стига за 10 дни. Лечение на алкохолизъм е трудно, но с капките Алкофитал можете да се справите. .

 

Всички онези, които искат да се справят с алкохолната зависимост, изискват много повече от това да знаят, че алкохолизма е болест

Тези хора изискват постоянно внимание за симптомите, които са характерни за някои от опасните усложнения, причинени от алкохолизма.

Освен това зависимите от алкохола имат нужда от емоционална подкрепа, тъй като колкото и тежък да е случаят, тези хора са наясно с това как злоупотребата с алкохол е повлияла на техния живот и на този на близките им.

Лечение на алкохолизъм изисква състрадание, разбиране и подготовка за възстановяване от страна на техните близки и приятели.

  • Капките Алкофитал са единственото доказано средство за лечение на алкохолизъм, което може да осигури деликатно въздействие върху зависимият от алкохола. Капките Алкофитал могат да се дават тайно, като постепенно се развива непоносимост към алкохола , което преминава в пълно отказване.

Точно както страдащите от анорексия невроза, булимия, депресия или други хронични заболявания, така и всеки, който провежда лечение на алкохолизъм трябва да може да заживее успешно в среда, която не предизвиква мисли за пиене или желание да бъде отново пиян.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК

Купете само сега 2 опаковки капки АЛКОФИТАЛ и ще получите
БЕЗПЛАТНО 1 опаковка ХЕПАВИТАЛ с безплатна доставка
Спестете сега 44 лв !!!
Обадете се днес : 0887 599 268

Ето защо спокойствието е много важно!

Капките Алкофитал са в състояние да осигурят това спокойствие, както на онзи, който ги употребява, за да сложи край на зависимостта към алкохола, така и на неговите близки.

Една от билките, които се съдържат в капките Алкофитал – зелен овес. Той има успокояващо действие. Това гарантира, че няма да има употреба на алкохол, предизвикано от стрес, афект или дори обикновено раздразнение.

Така зависимите от алкохола се научат да разпознават емоционалните промени и да идентифицират съзнателния избор, който те правят през целия си денAlkofital_sn

Задачата на близките на онези, които лекуват своята алкохолна зависимост, е да предлагат разбиране, така че зависимите да придобият увереност в способността си да правят положителен, здравословен избор, да подобрят самочувствието си, да намалят стреса и тревожността, да се излекуват от травмата, която е провокирала желанието им да злоупотребяват с алкохол и да увеличат своето самосъзнание.

В България има предостатъчно лекарства и помощни средства, които могат да ви помогнат да се справите с негативните последици от заболяванията. Капките „Алкофитал“ са доказано НАЙ-ДОБРИЯТ начин за лечение на алкохолизъм. Това е 100 % билков продукт без аналог, който влияе върху центъра за зависимости в мозъка като предизвиква плавно намаляване на употребата на алкохол, до пълно отказване. Не на последно място капките Алкофитал подпомагат и нормализират имунната система.

При употреба на алкохол капките Алкофитал предизвикват  отвращение! 

Ако ви е писнало от лекарства и добавки, които не са нищо повече от панацея, не правете компромиси със състоянието си, нито с това на вашите близки. За лечение на алкохолизъм използвайте само капките Алкофитал.

Кои са билките, от които е направен Алкофитал?

 Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина. Tова е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата насърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

Обърнете внимание как това е възможно с „Алкофитал“ и започнете да приемате тази добавка още сега.

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ СЕГА

 Шизандра

Шизандра естествено повишава енергийните нива в организма заради адаптогенната си природа. Тази мощна билка подобрява клетъчната функция и естествен прираст енергия, която се изпраща по цялото тяло. Умствената концентрация и фокус се подобряват значително. Този адаптоген е в състояние да поддържа мозъка, да стимулира неговата работа и да подобри  концентрацията. Хората, които са приемали „Алкофитал“ споделят, че не само се чувстват по-добре, но и изглеждат значително по-свежи.

Алкофитал се считат за най-добрият начин за използване на шизандра, тъй като вкусът на малките червени плодчета не е от най-приятните и не всеки може да го оцени

По този начин се получава и по-висока концентрация на шизандра, което спомага за още по-ефективното действие на билката.

 

Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес.

Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

Лечение на алкохолизъм с АлкофиталЛечение на алкохолизъм с Алкофитал

Зеленият овес е и мощно средство, което помага за успокояване на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива.Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното.Активните съставки в зеления овес включват сапонини, флавоноиди, минерали, алкалоиди, нестероидни съединения, витамини В1, В2, D, Е, каротин и пшеничен протеин.

Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които „Алкофитал“ могат да се похвалят

Капките Алкофитал са произведени в България по поръчка на фирма Биовитал ЕООД и са регистрирани в Агенция по храните като хранителна добавка.

 

КОМЕНТАРИ


 

ТЕ СЕ ДОВЕРИХА НА КАПКИТЕ АЛКОФИТАЛ


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ