0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Алкофитал

Какво е Алкофитал

При лечение на алкохолизъм ползвайте капките Алкофитал – единственият доказано ефективен продукт, помогнал на много хора да продължат живота си без да са зависими от алкохола

 
Алкофитал е ефективно средство за отказване на алкохола и борба с алкохолната зависимост.Прилага се както доброволно от човека, който има проблеми с алкохола, така и тайно от него.

Alkofital_sn.jpgВече повече от 10 години капките Алкофитал са предпочитано средство за отказване на алкохола заради ефикасното действие, гарантирано от техния уникален състав.

Билковата композиция включва зелен овес и шизандра. В комбинация двете билки помагат на зависимите от алкохола за сравнително кратко време да се отърват от лошия навик да злоупотребяват с алкохола.

Редовната употреба на Алкофитал премахва трайно желанието за употреба на алкохол. Благодарение нависоката концентрация на билките, капките не предизвикват странични ефекти ипристрастяване. Алкофитал има очакван ефект и помага за справяне със системната употребана алкохол, като действа върху центъра за зависимости в мозъка.


Капките Алкофитал са единственият продукт, който може да се използва за лечение на алкохолизъм без знанието на човека

Алкофитал въздейства положително на имунната система, като подпомага дейноста на черния дроб.

Билките, от които са направени капките Алкофитал подобряват съня и цялостното успокояване на организма

Една опаковка стига за 15 дни. Лечение на алкохолизъм е трудно, но с капките Алкофитал можете да се справите. .

Алкохолизмът представлява проблем за много семейства в световен мащаб: от злоупотребата с алкохол страдат не само зависимите, но и хората около тях - майка, баща, любим, съпруг, деца,съседи и колеги. Повечето средства за отказване на алкохола не дават траен резултат,осигурявайки само временно спокойствие преди бурята.
Алкофитал ще ви помогне да преминете през бурята от проблеми и емоции, които алкохолизмът предизвиква.


УНИКАЛНА ПРОМОЦИЯ СЕГА:
Купете само днес 2 опаковки капки АЛКОФИТАЛ и ще получите
БЕЗПЛАТНО 1 опаковка ХЕПАВИТАЛ с безплатна доставка
Спестете сега 44 лв !!!
Обадете се днес : 0887 599 268

 

Билковите капки ще улеснят зависимите и техните най-любими хора да вземат този лош навик под контрол, и в крайна сметка да го изкоренят. Това уникално средство, което съдържа шизандра и зелен овес, е базирано на стара китайска рецепта за преодоляване на зависимостта към алкохола, съхранила се и до днес.

Благодарение на лечебните компоненти,ще почувствате ефекта още след втората опаковка Алкофитал. И в зависимост от стадия на алкохолизма ще видите как да продължите лечението. 

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола, като по този начин зависимият постепенно намалява употребата на алкохол, докато спре напълно.

Всички онези, които искат да се справят с алкохолната зависимост, изискват много повече от това да знаят, че алкохолизма е болест. Тези хора изискват постоянно внимание за симптомите, които са характерни за някои от опасните усложнения, причинени от алкохолизма.

Освен това зависимите от алкохола имат нужда от емоционална подкрепа, тъй като колкото и тежък да е случаят, тези хора са наясно с това как злоупотребата с алкохол е повлияла на техния живот и на този на близките им.

Лечение на алкохолизъм изисква състрадание, разбиране и подготовка за възстановяване от страна на техните близки и приятели.

Капките Алкофитал имат отложено действие и действат с натрупване в организма. Поради тази причина с една опаковка нещата няма как да се случат. 

Компонентите на Алкофитал провокират в организма производството на ендорфини (молекули на щастието). Това прекъсва „изпепеляващото" желание за получаване на нова доза алкохол.

Докато трае приемът на Алкофитал, ендорфините се натрупват и човек започва да се чувства по-добре и по-спокоен . Това води до възстановяване на нервната система. Алкофитал въздейства много добре и на имунната система. Това дава сила на организма да понесе по-леко ефектите от отказването на алкохола. Може да се използва дори при токсично уврежданена черния дроб.

Ползи от капките Алкофитал при алкохолизъм

  • Не предизвикват пристрастяване100________________.png
  • Компонентите в състава действат синергично
  • Релани и видими резултати при редовна употреба
  • Нормализиране на функциите на нервната система
  • Премахване на усещането за отпадналост и умора
  • Връщане към нормалния ритъм на живот
  • Смекчаване на проявите на алкохолна психоза
  • Връщане към нормален ритъм на живот

 

Капките Алкофитал са единственото доказано средство за лечение на алкохолизъм, което може да осигури деликатно въздействие върху зависимият от алкохола. Капките Алкофитал могат да се дават тайно, като постепенно се развива непоносимост към алкохола , което преминава в пълно отказване.

  • Точно както страдащите от анорексия невроза, булимия, депресия или други хронични заболявания, така и всеки, който провежда лечение на алкохолизъм трябва да може да заживее успешно в среда, която не предизвиква мисли за пиене или желание да бъде отново пиян.

Ето защо спокойствието е много важно!

Капките Алкофитал са в състояние да осигурят това спокойствие, както на онзи, който ги употребява, за да сложи край на зависимостта към алкохола, така и на неговите близки.

Една от билките, които се съдържат в капките Алкофитал – зелен овес. Той има успокояващо действие. Това гарантира, че няма да има употреба на алкохол, предизвикано от стрес, афект или дори обикновено раздразнение.

Така зависимите от алкохола се научат да разпознават емоционалните промени и да идентифицират съзнателния избор, който те правят през целия си ден

Задачата на близките на онези, които лекуват своята алкохолна зависимост, е да предлагат разбиране, така че зависимите да придобият увереност в способността си да правят положителен, здравословен избор, да подобрят самочувствието си, да намалят стреса и тревожността, да се излекуват от травмата, която е провокирала желанието им да злоупотребяват с алкохол и да увеличат своето самосъзнание.

В България има предостатъчно лекарства и помощни средства, които могат да ви помогнат да се справите с негативните последици от заболяванията. Капките „Алкофитал“ са доказано НАЙ-ДОБРИЯТ начин за лечение на алкохолизъм. Това е 100 % билков продукт без аналог, който влияе върху центъра за зависимости в мозъка като предизвиква плавно намаляване на употребата на алкохол, до пълно отказване. Не на последно място капките Алкофитал подпомагат и нормализират имунната система.

При употреба на алкохол капките Алкофитал предизвикват  отвращение! 

Ако ви е писнало от лекарства и добавки, които не са нищо повече от панацея, не правете компромиси със състоянието си, нито с това на вашите близки. За лечение на алкохолизъм използвайте само капките Алкофитал.

Кои са билките, от които е направен Алкофитал?

 Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина. Tова е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата насърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

Обърнете внимание как това е възможно с „Алкофитал“ и започнете да приемате тази добавка още сега.

ПОРЪЧАЙ АЛКОФИТАЛ СЕГА

Шизандра

Шизандра е древна лечебна билка, която въздейства на тялото чрез множество сложни механизми. В състава й присъстват мощни фитоадаптогени, които укрепват централната нервна система, и възстановяват нормалните функции на  ендокринната, имунната, дихателната, сърдечно-съдовата и стомашно-чревната системи. Изследванията показват, че тя ефективно противодейства на оксидативния стрес, който уврежда здравите клетки, тъкани и органи. 

Шизандра предоставя възстановителен ефект върху централната нервна система и като адаптоген помага за намаляване на негативните реакции спрямо стреса и умората в ежедневния живот на човек. Тя е страхотна суперхрана за тези, които имат слаби нерви, хронична умора или изтощена надбъбречна жлеза.

Един от най-известните странични ефекти, които се проявяват в следствие на редовно приемане на чай от плодове на Шизандра е неговият положителен ефект върху половите жлези и органи. Това е един от топ билковите афродизиаци, както за мъже, така и за жени.

Зелен овес

Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес. Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

Лечение на алкохолизъм с АлкофиталЗеленият овес се използва от древността като адаптоген, като помага при лечението на множество заболявания на нервната система, неврологични болки, множествена склероза и разстройство. Изключително действа при зависимост от алкохол, цигари и други подобни вещества. Съдържа протеини, сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините B1, B2, D, E, каротин, скорбяла и мазнини, както и важните минерали калций, магнезий и желязо и микроелементите силиций и калий.
Зеленият овес е и мощно средство, което помага за успокояване на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива.Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното.
Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които „Алкофитал“ могат да се похвалят

Алкофитал не съдържа ГМО.  Състои от естествени растителни компоненти. Не повишавак ръвната захар и е подходящ за употреба и от диабетици.
Въпреки, че Алкофитал облекчава раздразнителността, употребата му не повлиява реакцията,така че може да се използва по време на шофиране, от хора с повишена умствена активност иот такива, които работят с машини.

На зависимият от алкохола човек ще му е по-лесно да издържи желанието за пиене, когато започне да употребява капките Алкофитал. По време на съзнателен отказ от алкохол, билковото средство укрепва психиката и релаксира нервната система. Алкохоликът понася по-лесно абстинентния период.

Ако тайно давате капките Алкофитал на любим или близък човек, той дори няма дапредположи, че скоро ще се отърве от животозастрашаващата зависимост към алкохола.

Капките Алкофитал позволяват да постигнете успех с хора, които отричат ​​пристрастяването към алкохола и всяка нужда от лечение. Освен това капките значително намаляват агресивността, свързана със злоупотребата с алкохол, което понякога е не по-малко благодатно за роднините и близките на алкохолика.
Алкофитал може да се използва при лечение на алкохолизъм от пациенти на всяка възраст ипол.

Капките Алкофитал са регистрирани в Агенция по храните като хранителна добавка.

 

КОМЕНТАРИ


 

ТЕ СЕ ДОВЕРИХА НА КАПКИТЕ АЛКОФИТАЛ


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ