0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкофитал е моят спасител от алкохолната зависимост


Алкофитал е моят спасител от алкохолната зависимост

Капките Алкофитал ме спасиха от алкохолна зависимост във време, когато нищо друго не можеше да ми помогне

И не само това. Капките Алкофитал запазиха семейството ми. Дадоха ми възможността да остана с жена ми и малката ми дъщеричка, която е само на една годинка и няколко месеца. Преди тях бях пробвал много начини да се спася от тази зависимост. Ходил съм на психолог, посещавал съм група на анонимните алкохолици, взимал съм и разни други препарати. Всичко беше временно. От всичките тези изброени неща съм спирал да пия не повече от месец. В момента, благодарение на капките Алкофитал аз не съм употребявал алкохол вече три години.

Сетих се да напиша това мое впечатление, защото билковите капки Алкофитал помогнаха и на мой приятел, съвсем наскоро. Той не ги е ползвал за себе си, а за негов братовчед. И да, малко време е минало. Но, все пак важното е, че една моя препоръка е дала възможност на някой да промени живота си към по-добро.

Капките Алкофитал помагат при лечение на алкохолизъм, като намаляват желанието за употреба на алкохол - до пълното му отказване! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

 

Замислял съм се, да ви кажа, много съм мислил върху това как така човек сам почва да пие, а му трябва чужда помощ да се откаже от пиенето. Нямам отговор. Така както нямам отговор и защо молбите, забележките и ултиматумите на моите близки също не ми помогнаха да спра да пия. Онова, което със сигурност знам е, че алкохолът ни прави слаби, безволеви, зависими. Алкохолът променя хората. Променя животите им, всичко става различно. И онова, което е по-важно - промяната не е към по-добро, даже напротив. Така минават месеци и години в заблуда. Да не говорим, че по-лошо от това е вредата, която нанасяме на близките хора. Вреда с държание, думи, ако щете и бездействие.

Радвам се, че вече съм далеч от всичко това. Радвам се, че моя опит в отказването на алкохола помага и на други хора. Надявам се повече хора да прочетат това, което сега казвам, за да може навреме да си помогнат, или да помогнат на свои близки, да се откаже алкохола, да се подобри живота, да се намери нов смисъл. За всичко това помагат капките Алкофитал. Tе правят най-важното - помагат да се откаже алкохола, а след това другите работи човек сам си ги постига, защото вече има мотивация, може и знае как да го направи.

И не на последно място - знае какво ще загуби. Ще загуби семейство, близки, приятели и самоуважение. Капките Алкофитал правят възможно нищо от това да не се случи.

Калоян Г. от Пловдив


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ