0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Без забележка: Как отказах алкохола с помощта на капките Алкофитал


Без забележка: Как отказах алкохола с помощта на капките Алкофитал

Една година продължи борбата ми с алкохола, докато не открих капките Алкофитал. 

По-важно е да си остане в магазина, този алкохол, или в заведението. А не да се пие с повод и без повод.

Първо искам да разкажа моята история с алкохола. Как започнах да пия, какво произтече от това.

Аз съм мъж на 43 години. Казвам се Калоян и живея на съпружески начала с майката на моята дъщеря - Даяна. Нека не прозвучи неуважително - тази жена не е просто моя спътница в живота, която е с мен, за да ми роди и отгледа дете. Тя не е просто жената, която изтърпя всичко, и въпреки това остана с мен. Тя е всичко, което един мъж може да иска. Галя е умна, спокойна, разбрана, разбираща, има най-шантавото чувство за хумор. Не се изплаши в най-трудните периоди, не си отиде и през годината, в която аз особено драматично отказвах алкохола. Но, колкото и да беше трудно, отказването ми се случи без забележки, защото през по-голяма част от времето разчитах на нещо, което ми дава увереност. Капките Алкофитал са това нещо. Тях аз започнах да ги взимам, защото Галя ми ги изнамери. А преди това бях пробвал какво ли не. Ама наистина - какво ли не! Като се почне от ходенето по разни баячки и врачки и се свърши с антидепресанти и други видове лекарства.

Капките Алкофитал  - най-сигурното средство в борбата срещу зависимостта от алкохола!

Оказа се, че единствено природата има силата да ни поправи, когато е необходимо. И също така стана ясно, че един човек ако не желае да му се помогне - няма да успее сам. Всъщност, то всичко произтича да имаш план за спасяване в собствената си глава, да искаш да бъдеш спасен, да се оставиш да ти се помогне.

Капките Алкофитал ми дадоха увереност там, където на мен ми липсваше. Ако случайно залитвах, знаех че те ще ми помогнат.

Освен това, сега вече съм наясно със себе си. Знам, че сам съм си унищожил годините, през които съм пиел алкохол. Значи, трябва да се възстанови времето. Затова сега прекарвам повече време с Галя и дъщеря ми. Угаждам им за всичко, гледам за тях да има, а за мен - ако остане. Трябва да има равновесие, да е ясно, че като взимаш, трябва и да даваш.

На всеки, който е решил, че му е дошло времето да отказва алкохола, мога да кажа само едно - да не отлага, да не чака, да се захваща за работа. Капките Алкофитал ще си свършат работата и ще останете доволни.

Калоян Делев от София


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ