0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как отказах алкохола с капките Алкофитал


Как отказах алкохола с капките Алкофитал

Казвам се Иван и вече съм възстановен алкохолик, благодарение на това, че използвах капките Алкофитал

Аз съм един от щастливите бивши алкохолици, който се е справил със зависимостта към алкохола, и много бих искал да разкажа моята история. Но без жена ми Таня и капките Алкофитал сигурно щях да умра.

Капките Алкофитал започнах да ги взимам заради жена ми. Първо тя е започнала да ми ги дава тайно. За мен това беше нещо много странно. Аз и преди съм опитвал да спра алкохола. Няколко неуспешни опита имам, но тогава изобщо нито жена ми ми е давала капките Алкофитал, нито аз съм знаел за тях. А жена ми Таня ми даваше капките тайно от мен, без да знам аз. Случайно научих за тях, понеже нея я нямаше като пристигна пратката. Аз настоях да ми каже какво е това, стана някакъв скандал, и така научих за тях. Голям късмет, че тогава не бях пил, и се разбрахме като хора. А не бях пил, защото аз вече взимах капките Алкофитал, макар и да не знаех.

Възстанових се сравнително бързо. След като разбрах за капките Алкофитал, започнах да си ги взимам сам. Аз не знам жена ми преди това колко опаковки от капките е поръчала, но с онези две, които аз "хванах", плюс още три, които сам си поръчах, за около месец и половина-два, с прекъсвания, вече бях отдалечен от алкохола.

Капките Алкофитал осигуряват трайно отказване от алкохола и ефективно помагат на зависимите от алкохола да спрат да пият

Капките Алкофитал ми помогнаха да се справя сам. Да мога да не пия, въпреки че след това съм ходил на разни места, на които се сервира алкохол, събирал съм се и с приятели.

Иначе, пиянството ми, макар и ранно, не беше много тежко, въпреки че и аз съм имал моите си моменти.

Започнах да пия в много ранна възраст и бях много популярен в Английската, като party animal. Винаги можех да пия с всички, с които бях. Не минаваше купон без мен. Това, което започна като забавление, завърши след като се ожених, както вече разбрахте. Моето пиене продължи през гимназията, в университета, а след това и като започнах да работя.

Иначе, мисълта и желанието да откажа алкохола не са от вчера. Но все пак устоях на алкохола вече повече от година. В живота ми, досега, е имало много неуспехи, но слава Богу, че не се поддадох.

Изглежда, че миналата година ми беше най-трудна, макар и успешна, защото я изкарах без да пия алкохол. Имах проблеми с гърба си, дядо ми почина, а аз истински го обичах и имах някакъв нервен срив. Но аз все още не пия. Преминах през всички тези препятствия, благодарение на капките Алкофитал и на подкрепата на моята съпруга. Нищо не може да ме събори сега. Животът ми, като трезвеник, е много по-хубав, по-цветен и спокоен, отколкото когато пиех.

Мога да взимам ясни решения, въпреки че те не винаги имат резултата, който бих искал. Какво повече мога да кажа? Аз съм благодарен бивш алкохолик, чието име е Иван Л. и всеки ден е ново пробуждане, ново начало за мен, защото ми се даде друг шанс. Благодарение на капките Алкофитал няма да позволявам на алкохола да ми унищожи живота.

Иван Л. на 37 години


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ