0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Най-лесно би било да си тръгна

Опитвам се да възстановя събитията през последните години, за да ви ги разкажа, но не ми се получава кой знае колко добресилвия
Затова реших, че няма смисъл, защото почти всички, които са имали в живота си зависим от алкохола, знаят какво е. Другите и те знаят, всеки е наясно колко голям проблем е да се разправяш с пияни хора. При мен проблем ми създаваше не мъж, не съпруг или приятел, нито пък баща, а собствената ми сестра. Тя е по-малка и винаги е била по-луда от мен, по-бунтарка и изобщо човек на живота. Завърши средното си образование след като повтаря две години 11 клас. Беше направо някакъв ужас. После не е учила висше или нещо подобно. Аз заминах в чужбина да работя, а тя остана при нашите и в общи линии им скаси живота.
Почнала е да пие още като ученичка. Ние малко късно се усетихме, защото майка ми викаше, че ще го израсте, че такива били всички сега, но другите си оправиха живота, а тя зацикли.
Започнах да й давам капките след като се върнах от Англия. Като видях какво е положението, за мен най-добре би било да си тръгна и да не се върна повече. Аз избрах да й помогна, защото всички останали бяха вдигнали ръце от нея. И честно казано не съжалявам. Сега сме в процес на капкопиене, както го наричам аз. Преди три седмици започнахме с капките Алкофитал и за мен е постижение дори и това, че започнахме да правим нещо по въпроса. Някой път й давам капките тайно, друг път тя сама си ги взима, но какво ще стане накрая - ще видим. Иначе аз съм много обнадеждена.
Силвия от София

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!
Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021