0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Намерих сили и ефективно средство за справяне с алкохолизма!


Намерих сили и ефективно средство за справяне с алкохолизма!

Най-доброто решение за човек, който е зависим от алкохола, както и за справяне с алкохолизъм са капките Алкофитал!

Поне за мен комбинацията от малко воля и редовна употреба на капките Алкофитал се оказа правилното нещо. Така за по-малко от три месеца аз успях да се сбогувам с почти 5-годишна редовна злоупотреба с алкохол.

Преди всичко, искам да стане ясно едно. По времето, когато пиех, аз не съм правил опити да спирам, да отказвам, да ставам трезвеник или нещо такова. Аз тогава си мислех, че сега ми е такъв период, че не пия много. И най-вече - мислех си, че когато реша, мога да го откажа тоя алкохол, и това ще се случи така естествено, както като съм започнал да пия.

Не забравяйте, че единствено билковите капки АЛКОФИТАЛ предотвратяват злоупотребата с алкохол, и по този начин допринасят за живот без алкохол и вредните последствия от него

Никой от хората, които редовно злоупотребяват с алкохола, не разбират как се случва това. Началото е бавно, постепенно, и една сутрин човек неусетно се събужда зависим от алкохола. И не само това - с течение на времето тази зависимост се задълбочава.

Затова трябва да се знае, че освобождаването от тази зависимост няма да се случи нито за ден, нито за два, нито за седмица или за месец. на мен ми бяха необходими три месеца. На друг човек може да е необходимо по-малко време. Има много фактори, от които зависи това. Най-добре е ако може да се комбинира усилие с добър препарат, който да помогне за отказване на алкохола. Абсолютно съм сигурен, че това може да помогне на всеки да спре да пие.

Аз попаднах на информация за капките Алкофитал съвсем случайно. Вече бях стигнал до решението да спра да пия. Ровех се в интернет, за да видя дали няма да намеря някой нещо да е споделил за това как се е отказал от алкохола. На среща на Анонимните алкохолици не ми се ходеше. И така, докато прехвърлях страница след страница, резултат след резултат, попаднах на сайта vinagizdravi.com. Там прочетох за билковите капки Алкофитал, които оказват влияние върху центъра за зависимости в мозъка. Реших, че нищо няма да ми навреди, ако опитам.

Затова поръчах първо две опаковки от капките Алкофитал. За моя огромна изненада резултат имаше още малко след като бях започнал да употребявам втората опаковка от билковите капки Алкофитал. Общо съм употребил четири или пет опаковки от капките. Тук не бива да забравям да кажа и да благодаря на моята жена. Тя ме подкрепяше още от самото начало на моето отказване. Много е важно и да има кой да ви подкрепя в това трудно начинание. Мога да кажа, че човек, който е решил да откаже алкохола, едва ли ще остане сам в своята борба. Тази пагубна страст влияе зле не само на човека, който злоупотребява с алкохол, но и на неговото семейство. Това трябва да се има предвид.

Така че, както виждате, да се откаже алкохола съвсем не е мисия невъзможна. Поръчайте капките Алкофитал, заявете своето намерение да откажете алкохола на най-близкия човек и започнете борбата с този вреден навик.

Крум Попов от София на 37 години


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ