0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Отказването на алкохола с капките Алкофитал ме направи нов човек


Отказването на алкохола с капките Алкофитал ме направи нов човек

Преди около година аз не бях нищо повече от една отчаяна жена, която пиеше много алкохол

Използвах алкохола и като заместител, и като лекарство. Пиех, за да не се чувствам толкова сама, след като моя вече бивш съпруг си тръгна и ме замени с по-млада жена, с две деца. Ние нямаме деца, и причината за това е в мен. Тази причина е чисто здравословна, но аз през всичките тези 14 години, през които бяхме заедно, не съм спирала да повтарям, че нямам нищо против да си осиновим дете, или деца.

В момента съм на 43 години. Те са заедно от около 4 години, и все още нямат свое дете. Това, което ми се случи, както и още няколко дребни житейски препятствия, ме накараха малко по малко да започна да пия, и в последствие - да прекалявам с алкохола.

Трябва да кажа и още нещо. Никой от близките ми, колегите и приятелите, не ми ми е правил проблем за пиенето. От една страна гледах да отбягвам алкохола на общи сбирки. От друга - предпочитах така наречения битов алкохолизъм. Много трудно ми беше, но това не е извинение.

Капките Алкофитал ги поръчах, защото си дадох сметка, че съм тръгнала стремглаво надолу

Бях се спуснала по една спирала, от която връщане назад нямаше да има. Или поне щеше да е много трудно. Затова взех решение да се спра навреме, за да бъде изкачването нагоре по-лесно.

Капките Алкофитал съм ги взимала в продължение на около половин година. През това време съм употребила 4 опаковки Алкофитал. В началото ги взимах по-интензивно. След това малко по малко гледах да мога да се справям сама.

Капките АЛКОФИТАЛ - гарантирана помощ и успех в отказването на алкохола. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

После имаше един период, в началото на 2021-ва година, когато си поръчах още две опаковки. Поръчах отново капките Алкофитал, защото усетих, че има вероятност пак да започна да пия. Употребих едното шишенце, другото ми стои резерва "за всеки случай". Понеже съм човек, който е злоупотребявал с алкохола, знам, че ще има такива моменти.

Не беше лесно да се измъкна от зависимостта към алкохола. Но, след като започнах да взимам капките Алкофитал, и след като минаха няколко месеца, през които не пиех алкохол, разбрах че има смисъл да продължа. И смятам, че това ме направи човека, който съм сега - човек, гледащ към бъдещето, а не към миналото.

Милка Асенова от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ