0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Японски чай е признат като ефективно средство против рак


Японски чай е признат като ефективно средство против рак

Зеленият чай (матча) може да бъде универсално оръжие срещу рака

Както отбелязва The Daily Mail, японският чай ви позволява да поддържате раковите клетки в състояние на покой, като ги лишавате от енергийно презареждане. Това откритие принадлежи на учените от университета в Салфорд.

Учените тестваха как матча влияе върху стволовите клетки на рака на гърдата. Оказа се, че чаят потиска митохондриалните метаболитни процеси (метаболизъм в „енергийните фабрики" на раковите клетки). Така раковите клетки не можеха да попълнят енергийните си резерви, станаха неактивни и в крайна сметка умряха.

По-подробният анализ показа, че чаят влияе на сигналния път mTOR, който е важен за метаболизма в раковите клетки. Чаят също отслабва компонентите на рибозомата (клетъчен елемент, който синтезира повечето протеини, необходими за оцеляване на клетките). Японският чай може да работи точно като Рапамицин. Това лекарство деактивира пътя на mTOR.

Напоследък популярността на матча се увеличи драстично. Всъщност това е по-концентриран вид зелен чай, тоест в чашата ще има много повече кофеин. Напитката е малко тревиста, но в комбинация с мляко (краве, от соя, бадемово) е много вкусна.

Проучванията показват, че японският матча чай е много здравословен. Благодарение на рекордно високото си съдържание на антиоксиданти, той помага за защита на черния дроб, за укрепване на сърцето и дори за отслабване.

Продуктът има благоприятен ефект върху когнитивните функции, а именно подобрява концентрацията и стимулира мозъка. Затова чаят се препоръчва да се приема от по-възрастни хора.

Суперхраната намалява нивото на "лошия" холестерол, има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.

Чаят съдържа много витамини А, Е, С, К, група В, калий, желязо, калций, цинк, йод, магнезий и други.

Матча има мощен ефект против стареене. Всичко това е благодарение на факта, че съдържа огромно количество антиоксиданти - именно те намаляват възпалителните процеси в организма и забавят процеса на стареене.

Суперхрана включва L-Theanine. Благодарение на това вещество напитката не предизвиква нервност, като кафето, но ободрява перфектно.

Чаят увеличава физическата издръжливост с 24%.

В 1/2 чаена лъжичка от матча има 289 милиграма растителен протеин (докато в зелен чай е само 3 милиграма).

Японският матча чай включва катехини, които се борят със свободните радикали и ни предпазват от рак.


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ