0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Алкотокс


Как ще ви помогне Алкотокс

Алкотокс - нова надежда в борбата с алкохолизма!

 

Depositphotos_101839680_xl_2015.jpeg 70% от българите системно употребяват алкохол, а голяма част от тях имат зависимост към   различни алкохолни напитки. Представяме ви вашият сигурен съюзник в борбата срещу алкохола и   цигарите -  Алкотокс

 Билковата композиция  Алкотокс съдържат висока концентрация на една от най-ефективните билки за   отказване от алкохола - коренът кудзу.

 За още по-добър ефект коренът от кудзу е в иновативна формула с млечен трън, овес и жълт   кантарион. Заедно те помагат на зависимите от алкохола да се преборят с тази своя слабост и да   облекчат негативното въздействие на спиртните напитки върху своето физическо и емоционално   здраве. 

 Редовният прием на Алкотокс намалява постепенно приема на алкохол, Така малко по  малко, благодарение на синергичното действие на билковата комбинация, човек се връща към един   трезв и спокоен начин на живот. Това е благоприятно както за зависимите от алкохола хора, така и за техните близки, които са подложени на денонощен стрес, заради пиянството на своя роднина. 

Зависимостта към алкохола не е проблем само на мъжете. От нея страдат и много жени, а науката отдавна е доказала, че женският алкохолизъм е много по-тежък и по-трудно лечим.

Доказано е, че Алкотокс подтискат жаждата към алкохола, а коренът от кудзу и овеса причиняват същата непоносимост и към цигарите. Така, ако човекът, който има проблеми с пиенето на сериозни количества водка, ракия и други спиртни напитки, по бързо ще се отърве от своя пагубен навик.

Как иновативната формула на  Алкотокс помага за отказване на алкохола?

problem.jpegКогато човек пие, алкохолът навлиза в кръвта и човек започва да се напива. Стомашната лигавица абсорбира приблизително 90% от приетия през устата алкохол. По този начин алкохолът разрушава централната нервна система. Той променя функцията на нервните клетки, прониквайки в тях. 

Жълтият кантарион нормализира метаболитните процеси в организма. Тази билка има противовъзпалително, антисептично, антимикробно, антибактериално, диуретично, кръвоспиращо, обезболяващ и жлъчегонно действие. Заради тези си свойства жълтият кантарион помага на стомашната лигавица като я заздравява и стопира развитието на стомашно-чревни заболявания, които алкохолът предизвиква, като гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника и ентероколит.

Алкохолът  засяга и панкреаса, черния дроб, стомаха и хранопровода. Млечният трън и жълтият кантарион стимулират растежа на стомашните клетки и тези на черния дроб. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Освен това, всеки втори пациент с алкохолизъм има засегната сърдечно-съдова система. Жълтият кантарион е особено известен със своите антидепресантни и естествени свойства против тревожност, които се борят с безсънието. Това помага на сърцето да почине. Възстановителното действие на млечния трън върху черния дроб и панкреаса гарантира по-чиста и нормално разредена кръв. Заради това се намаляват както колебанията на кръвното налягане, така и претоварването на сърцето.

Човешкият мозък страда най-много  от алкохола. Овесът съдържа голямо количество полезни аминокиселини, които са от полза за мозъка, мускулите и регулират нервната система.

Композицията Алкотокс подтиска жаждата към алкохола и цигарите!

И още - алкохолът слепва червените кръвни клетки в кръвта, което води до образуване на кръвни съсиреци. Освен че премахва токсините от кръвта и предпазва черния дроб, коренът от кудзу спомага за предотвратяването на точно това животозастрашаващо слепване на кръвните клетки.

Билките в Алкотокс, заради своя естествен състав, помагат на зависимия от алкохола човек по-лесно да се справи със симптомите на отказването, като облекчават главоболието и позивите за повръщане.

Depositphotos_318880068_xl_2015.jpegДоказано е, че алкохолните напитки и цигарите са изключително вредни за организма. Тютюнопушенето, в комбинация с алкохол, нанася двоен удар по тялото. Молекулите на алкохола и никотина се абсорбират в кръвния поток, взаимодействайки с червените кръвни клетки, които пренасят кислород от белите дробове до тъканите и въглероден диоксид обратно от тъканите. 

Етанолът разтваря защитния слой на външната повърхност на червените кръвни клетки, премахвайки електрическото напрежение от тях, което кара червените кръвни клетки да се слепват и да образуват различни по големина съсиреци. С увеличаване на дозата алкохол се увеличават и изпушените цигари. Това води до образуване на кръвни съсиреци в съдовете, кръвоснабдяването на някои части на мозъка и други човешки системи се нарушава. Неоспорим факт е, че алкохолът вреди на цялото тяло и психиката на човека. В едно с цигарите, смъртоносното му влияние се увеличава. 

Ето защо зависимите от алкохола хора трябва да започнат навременен и редовен прием на композицията Алкотокс. Така, те не само ще намалят количеството на спиртните напитки , но и изпушените цигари.

Какво се случва с тялото ви след приема на Алкотокс?

СЛЕД 72 ЧАСА
Нарушено е цялостното състояние на човек. Остра ситуация възниква при звуците. Дори най-леките звуци дразнят човека. Това е възможно да предизвика както главоболие, така и огнище на агресия.
Човекът, който е започнал да отказва алкохола и приема композицията Алкотокс, все още не се чувства добре. Въпреки това, заради въздействието на билките в  Алкотокс има симптоми на преструктуриране. Тялото постепенно се възстановява. Но се наблюдават и неясни главоболия, има и замайване.
Сънят все още е нарушен и има кошмари. На този етап съществува опасност от развитие на делириум тременс. Коренът от кудзу в  Алкотокс ще помогне на човека по-безболезнено да премине през този период.

СЛЕД ПЕТ ДНИ
alko otkazvane.jpgЧовек, който е взел решение, намерил е начин да елиминира алкохола и цигарите от живота си, като е поръчал композицията Алкотокс и е започнал да ги приема, се чувства малко по-добре. Появява се апетит, постепенно се оттегля синдромът на махмурлук.
Има леки болезнени усещания в черния дроб, но това е заради действието на млечния трън, който възстановява клетките в този толкова важен орган. Ако все пак пие по малко от време на време и приема  Алкотокс, човек ще изпитва постепенна непоносимост към алкохола, която с течение на времето ще го откаже да приема спиртни напитки. 

СЛЕД СЕДЕМ ДНИ
Как се променя здравословното състояние след седмица? Синдромът на махмурлук напълно изчезва. Мислите престават да се бъркат и се подреждат. Една седмица без алкохол бележи нормализирането на съня. Кошмарите отстъпват.
Наблюдават се и следните симптоми:

 • промяна в състоянието на епитела
 • възстановяване на черния дроб
 • идратация на епитела
 • премахване на храносмилателните проблеми
 • започва друг живот
 • тялото се възстановява частично


СЛЕД 14 ДНИ
2 седмици без алкохол е белязано от възстановяване на мисловните процеси. Съзнанието става ясно, объркването на мислите най-накрая изчезва.
Заради високата концентрация на кудзу в композицията Алкотокс има подобрение във функционирането на мозъка. Показанията на сърдечната честота и кръвното налягане се нормализират. Главата вече не боли, няма замаяност. Дишането се възстановява, задухът изчезва.

СЛЕД 30 ДНИ
Depositphotos_101161120_xl_2015.jpegАлкохолът напуска мозъка след 21 дни. Поради тази причина се препоръчва да се продължи поне още около месец приемането на  Алкотокс. След месец без алкохол, продуктите на разпадане се екскретират. Човек отбелязва, че вече не е зависим от пиенето и е отслабнал.
Има подобрение в интимния живот. Има постепенно нормализиране на емоционалния фон. Външният вид се подобрява. На първо място, зъбите се избелват, а заради детоксикиращия ефект на билковия продукт Алкотокс подпухналостта не е толкова забележима, кръговете под очите изчезват.  Лимфата се раздвижва и това подобрява не само цялостното усещане на човек и начина, по който изглежда, но и работата на имунната система. 

Здравни рискове от злоупотребата с алкохол
Злоупотребата с алкохол ще повлияе тежко на физическото и психическо здраве, увеличавайки риска от следните състояния:  

 • Алкохолен хепатит
 • Тревожност
 • Аритмии (неравномерен сърдечен ритъм)  
 • Рак
 • Цироза  
 • Деменция  
 • Депресия  
 • Храносмилателни проблеми
 • Фиброза
 • Загуба на слуха
 • Високо кръвно налягане  
 • Панкреатит
 • Сърдечен или мозъчен удар.

Изследванията показват, че някои от щетите, причинени на мозъка, черния дроб, сърдечно-съдовата система и червата, ще започнат бавно да се лекуват, когато човек спре да пие и се възстанови от разстройство на употребата на алкохол.

Когато алкохолът напусне тялото и започне да изгражда здравословни навици, човек започва и да се чувства по-добре - по-добре дори, отколкото преди да започне да пие. Заедно с отказването, композицията Алкотокс помага да се преодолее и временния дискомфорт от симптомите на отнемане на алкохола, и поради тази причина се забелязват нарастващи подобрения във физическото и психическо здраве. 

Композицията Алкотокс - вашият сигурен съюзник в борбата с алкохола! 

 

 

ПОРЪЧАЙ СЕГА


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ