0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Артеровитал


Как ще ви помогне Артеровитал

АРТЕРОВИТАЛ - БИЛКОВ ПОМОЩНИК ЗА ПОДКРЕПА ДЕЙНОСТА НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ!

В раздела КАКВО Е АРТЕРОВИТАЛ сте се запознали със съдържанието на този уникален продукт, който е изцяло на билкова основа. Тук ще ви разкажем  как помага Артеровитал и как се използва.
Доказано е, че процесът на стареене на организма е свързан със склеротичните промени на кръвоносните съдове.

Какво се случва с тялото ни?
arery.jpgСтените на артериите се втвърдяват, вследствие на отлагане на плаки. Тези плаки затрудняват свободното движение на кръвта и водят до влошено кръвообращение, а това пречи на снабдяването на органите с кислород. 

Специалистите обясняват, че подобен вид промени, водят до образуването на т.нар "тапи" в артериите. Така, важни кръвоносни съдове могат да се запушат частично или напълно от тези холестеролни образувания. 
Изследванията показват, че тези изменения в артериите вече не са приоритет на хората в напреднала възраст. При някои заболявания атеросклеротичните изменения на съдовете настъпват още във възрастовия диапазон 20-30г. 

Капките АРТЕРОВИТАЛ действат в подкрепа на дейноста на кръвоносните съдове и нормалното кръвообращение. Те не са лекарствен продукт, а хранителна добавка! 

Малко статистика:
При мъжете на възраст 40-49 години атеросклерозата се среща три пъти по-често, отколкото при жените на същата възраст.
При 50-годишните - мъжете отново са по-често засегнати от заболяването, но има спад на съотношението и то вече е 2:1.
Над 70 години двата пола страдат еднакво от тези опасни поражения.
Рискът е по-висок при допълнителни условия като тютюнопушене, наднормено тегло, високо артериално налягане
Още по-зле стоят нещата, ако един човек в напреднала възраст е с високо кръвно налягане или има хронични заболявания като диабет, подагра, жлъчнокаменна болест и пр.

Запушените артерии най-често водят до появата на атеросклероза, но това не е единственото заболяване, до което водят запушените артерии. Ето още няколко болести, които са характерни при частично или напълно запушване на артериите. 

Какво се случва при атеросклероза?

Атеросклерозата е в основата на всички съдречно-съдови заболявания.
При здравия човек кръвта се движи свободно по кръвоносните съдове и снабдява пълноценно с кислород всички тъкани и органи. В един момент по стените на артериите започват да се натрупват мастни вещества, калции, холестерол, които образуват т.нар склеротични плаки.

ateroskleroza.jpgПостепенно тези плаки стават все по-твърди, като по този начин запушват частично артерията и кръвта започва да преминава трудно. Плаките могат да имат най-различни размери, от глава на топлийка, но няколко сантиметра. Органите до които кръвта не достига, заради запушената артерия започват да гладуват. Така човек развива стенокардия.

Отлагането на плаки в артериите образуват т.нар. стенни тромби, които понякога се откъсват и запушвайки артерия, водят до инфаркт.

Капките Артеровитал са подходящи както за подпомагане така и за профилактика на организма

Ако поражението засяга артерия, хранеща главния мозък - може да се развие инсулт. И в двата случая последиците са тежки, в немалко случаи и фатални. При много хора инцидентът се преодолява, но последиците ги превръщат в инвалиди.

artery.jpgДа обобщим: всичко казано дотук гарантира заболявания като исхемична болест на сърцето, тромбози на важни артерии, които се отразяват на функционирането на чревния тракт, на бъбреците; при запушване на бедрена артерия например е възможно да се стигне до гангрена на крайник.
Излишно е да задаваме въпроса дали искаме да се предпазим от всичко това. Профилактиката без съмнение е комплексно, трайно пренастройване на живота с цел поддържане на здрави, чисти съдове. 

 

ПОРЪЧАЙ АРТЕРОВИТАЛ СЕГА
 

РЕДОВНАТА УПОТРЕБА НА АРТЕРОФИТАЛ :


- подпомага обменните процеси в организма
- влияят благотворно на жлъчката и отделителната система
- благоприятстват дейноста на кръвоносните съдовете
- благоприятстват за подобряването на съня
- подпомагат нормалното кръвообращение   _______________________250x305.png

Препоръчителен е превантивнен 3-месечнен курс на прием на капките Артерофитал 

Пълният курс на с Артерофитал трае 90 дни. Като се приемат два пъти на ден по 25 капки. Курсът може да се повтаря през период от пет месеца.

Стрес, нездравословно хранене, обездвижване: ето няколко фактора, от които зависи колко дълго ще живеем. И как! Защото дълголетието наистина е дар, но дали годините ни в зряла възраст ще са здрави и с позитивни нагласи към света наоколо - това трябва да е наша грижа.
Билковата композиция Артеровитал трябва да е част от нея.

АРТЕРОВИТАЛ са капки, които подпомагат здравето на цялата сърдечно-съдова система и от там на целия организъм. 

 

 

 

 

     


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ