0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Артеровитал

Какво е Артеровитал

Един от сигурните начини да прочистите артериите от натрупаните холестеролни плаки е като използвате билковата композиция АРТЕРОВИТАЛ.

Следващите редове са добронамерена информация за това какво съдържа този натурален продукт. И как въздейства върху организма всяка една от билките в състава на АРТЕРОВИТАЛ.

Благодарение на ефективната билкова комбинация на АРТЕРОВИТАЛ имате шанс да съхраните добрата работа на сърцето. Хранителната добавка АРТЕРОВИТАЛ ще ви спести всички неприятни усложнения, които са следствие от запушени и недобре работещи артерии, а именно:

 • атеросклероза 
 • артериални и артериовенозни аневризми на
 • кръвоносните съдове
 • коронарна болест на сърцето
 • облитерираща атеросклероза
 • облитериращ тромбангиит
 • аортоартерит на съдовете на крайниците
 • атеросклероза на коремната аорта
 • тромбофлебит
 • флеботромбоза
 • ангиотрофоневроза (синдром на Рейно)
 • варикозна болест на долните крайници без
  венозна недостатъчност
 • исхемична болест на сърцето
 • предсърдно мъждене
 • дисекираща аневризма 
 • инсулт
 • инфаркт  
 • тромбоза на артериите

 Какво съдържа АРТЕРОВИТАЛ?

АРТЕРОВИТАЛ е уникално съчетание от ето тези билки:

 • Глухарче
 • Жълт смил
 • Жълт кантарион
 • Брезови пъпки
 • Лайка

Качествата на всяка една от тези билки са известни. Уникалното в случая е билковата композиция и съчетаването на лечебните треви в пропорции и по начин, който увеличава полезното им действие и гарантира прочистването на артериите. Без плаки и склеротични увреди, без риск за здравето и живота.

ГЛУХАРЧЕ - Taraxacum

1_3.jpgГлухарчето е билка, която широко се използва при различни видове заполявания. Така например, цветовете на глухарчето, помагат при високо кръвно налягане, а също и при диабет, атеросклероза и анемия.

Корените и стеблото на глухарчето се използват за цялостен детокс на организма. Подсилвайки действието на задстомашната жлеза, глухарчето повишава отделянето на инсулин и намалява количеството холестерин в кръвта. 

Тази билка се използва още при камъни в жлъчката, при чревни смущения, при подагра и различни болести на далака. Също така, глухарчето е полезно при възпаления на червата и за регулиране на кръвното налягане. Не на последно място тази популярна билка е богат източник на витамин А, витамин К, В комплекс, С и Д. 

ЖЪЛТ СМИЛ - Helichrysum arenarium

Zhalt_smil_bezsmartniche.jpgБилката жълт смил е известна още и като безсмъртниче. Мислите ли, че това е случайно?! Не, старите билкари знаят, че безсмъртничето се ползва в състояние, които често са животозастрашаващи. И помага!

Най-често жълтия смил се препоръчва при лечение на жлъчка и черен дроб, болни бъбреци, задържане на течности и отоци, при ишиас и ревматизъм, срещу отслабено либидо и импотентност. Помага при ниско кръвно и кожни заболявания. Жълтият смил е една от основните съставките на прочутите тибетски капки на живота. 

Билката оптимизира жлъчната секреция и е отличен диуретик. Това я прави надежден помощник в очистването на организма и контрола върху мастната обмяна. Мастната обмяна има отношение към голямата тема за чистите кръвоносни съдове и артерии без склеротични промени и холестеринови плаки.

ЖЪЛТ КАНТАРИОН - Hypericum perforatum

1.jpegЖълтият кантарион открай време е фактор в билковото лечение. Тази билка е с доказано противовъзпалително въздействие. Научно доказан е ефекта на жълтия кантарион върху нервната система и състоянието на психиката: той е отличен антидепресант, средство за подобряване на емоционалния баланс и качеството на съня. Поради тази причина фармацевтичната индустрия често го включва в състава на различни лекарства, които имат за цел подобряване на психо-емоционалното състояние при хората с лабилна нервна система.

Масленият извлек от жълт кантарион в зехтин е стар лек за изгаряния и кожни проблеми; още по-ефективно е въздействието на билката върху функционирането на стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката, бъбреците.

Вътрешният прием на билкови продукти от подходящ вид действа оздравително на тези важни органи; прочиства  плаки и токсини, успокоява лигавиците, оптимизира метаболитните процеси. Така, благодарение на жълтия кантарион, се предотвратяват рисковете от влошаване на клетъчното хранене и склеротични промени в тъканите, включително в стените на кръвоносните съдове.

БРЕЗОВИ ПЪПКИ - Betula pendula
1_1.jpgБрезовите пъпки са компонент с по-ограничена популярност у нас. Народната медицина - особено руската, препоръчва този природен продукт като отлично средство против отоци. Това може да са отоци от възпаление, но по-често от задържане на течности при влошено кръвообращение и отслабена сърдечна дейност.

Брезовите пъпки действат диуретично - подпомагат организма да се освободи от излишните течности, включително в случаите с данни за развиваща се атеросклероза. Паралелно с това брезовите пъпки и екстрактите от тях зареждат организма с ценни етерични масла, дъбилни вещества и смоли. 

ЛАЙКА - Anthemideae

laika_view.jpgЗа лайката е трудно да кажем нещо ново -  това растение е цяла природна аптека! Лайката съдържа много полезни съставки, сред които кумарини, биофлавоноиди, фитостерин, каротин, витамини, дъбилни вещества.

Тя е доказан антидепресант. Лайката балансира емоциите, подобрява качеството на съня. Действа пртивовъзпалително при външно и вътрешно приложение, подпомага оздравителните процеси в стомашно-чревния тракт. И нещо изключително важно - приемът на екстракти от лайка прочиства организма от мастни частици и нормализира стойностите на лошия холестерол в кръвта.

***

Представете си сега ефектите от всяка билка за здравето на кръвоносните съдове, за статуса на имунната система, енергийния обмен, зрението и т.н. Умножете всичко това по шест - толкова са съставките на АРТЕРОВИТАЛ, и ще  разберете защо АРТЕРОВИТАЛ е най-добрият избор, който гарантира здраве и дълголетие. Благодарение съвместното действие на всички съставки, билковият букет в  АРТЕРОВИТАЛ гарантира като резултат чисти кръвоносни съдове, здраво сърце и постижима заявка за дълголетие.

Специалистите съветват : Превантивната употреба на капките артеровитал могат да ви спасят от инфаркт, инсулт или гангрена. 

 

ПОРЪЧАЙ АРТЕРОВИТАЛ СЕГА

                  

 

 


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ