0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176
Какво е Артеровитал

Какво е Артеровитал

Започнете да приемате Артеровитал днес, тази хранителна добавка подпомага нормалното кръвообращение и дайства в подкрепа на дейноста на кръвоносните съдове

Следващите редове са добронамерена информация за това какво съдържа този натурален продукт. И как въздейства върху организма всяка една от билките в състава на АРТЕРОВИТАЛ.

Благодарение на ефективната билкова комбинация на АРТЕРОВИТАЛ имате шанс да съхраните добрата работа на целия организъм. 

Капките Артеровитал не са лекарствен продукт, а хранителна добавка!


АРТЕРОВИТАЛ
 е уникално съчетание от билки:

  • Глухарче
  • Жълт смил
  • Жълт кантарион
  • Брезови пъпки
  • Лайка

Качествата на всяка една от тези билки са известни. Уникалното в случая е билковата композиция и съчетаването на лечебните треви в пропорции и по начин, който увеличава полезното им действие. Без плаки и склеротични увреди, без риск за здравето и живота.

ГЛУХАРЧЕ - Taraxacum

1_3.jpgГлухарчето е билка, която широко се използва при различни видове заболявания. Така например, цветовете на глухарчето, помагат при високо кръвно налягане, а също и при диабет, атеросклероза и анемия.

Корените и стеблото на глухарчето се използват за цялостен детокс на организма. Подсилвайки действието на задстомашната жлеза, глухарчето повишава отделянето на инсулин и намалява количеството холестерин в кръвта. 

Тази билка се използва още при камъни в жлъчката, при чревни смущения, при подагра и различни болести на далака. Също така, глухарчето е полезно при възпаления на червата и за регулиране на кръвното налягане. Не на последно място тази популярна билка е богат източник на витамин А, витамин К, В комплекс, С и Д. 

ЖЪЛТ СМИЛ - Helichrysum arenarium

Zhalt_smil_bezsmartniche.jpgБилката жълт смил е известна още и като безсмъртниче. Мислите ли, че това е случайно?! Не, старите билкари знаят, че безсмъртничето се ползва в състояние, които често са животозастрашаващи. И помага!

Най-често жълтия смил се препоръчва при проблеми с жлъчка и черен дроб, болни бъбреци, задържане на течности и отоци, при ишиас и ревматизъм, срещу отслабено либидо и импотентност. Помага при ниско кръвно и кожни заболявания. Жълтият смил е една от основните съставките на прочутите тибетски капки на живота. 

Билката оптимизира жлъчната секреция и е отличен диуретик. Това я прави надежден помощник в очистването на организма и контрола върху мастната обмяна. Мастната обмяна има отношение към голямата тема за чистите кръвоносни съдове и артерии без склеротични промени и холестеринови плаки.

ЖЪЛТ КАНТАРИОН - Hypericum perforatum

1.jpegЖълтият кантарион открай време е фактор в билковото лечение. Тази билка е с доказано противовъзпалително въздействие. Научно доказан е ефекта на жълтия кантарион върху нервната система и състоянието на психиката: той е отличен антидепресант, средство за подобряване на емоционалния баланс и качеството на съня. Поради тази причина фармацевтичната индустрия често го включва в състава на различни лекарства, които имат за цел подобряване на психо-емоционалното състояние при хората с лабилна нервна система.

Масленият извлек от жълт кантарион в зехтин е се ползва за изгаряния и кожни проблеми; още по-ефективно е въздействието на билката върху функционирането на стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката, бъбреците.

Вътрешният прием на билкови продукти от подходящ вид действа оздравително на тези важни органи; прочиства  плаки и токсини, успокоява лигавиците, оптимизира метаболитните процеси. Така, благодарение на жълтия кантарион, се предотвратяват рисковете от влошаване на клетъчното хранене и склеротични промени в тъканите, включително в стените на кръвоносните съдове.

БРЕЗОВИ ПЪПКИ - Betula pendula
1_1.jpgБрезовите пъпки са компонент с по-ограничена популярност у нас. Народната медицина - особено руската, препоръчва този природен продукт като отлично средство против отоци. Това може да са отоци от възпаление, но по-често от задържане на течности при влошено кръвообращение и отслабена сърдечна дейност.

Брезовите пъпки действат диуретично - подпомагат организма да се освободи от излишните течности, включително в случаите с данни за развиваща се атеросклероза. Паралелно с това брезовите пъпки и екстрактите от тях зареждат организма с ценни етерични масла, дъбилни вещества и смоли. 

ЛАЙКА - Anthemideae

laika_view.jpgЗа лайката е трудно да кажем нещо ново -  това растение е цяла природна аптека! Лайката съдържа много полезни съставки, сред които кумарини, биофлавоноиди, фитостерин, каротин, витамини, дъбилни вещества.

Тя е доказан антидепресант. Лайката балансира емоциите, подобрява качеството на съня. Действа пртивовъзпалително при външно и вътрешно приложение, подпомага оздравителните процеси в стомашно-чревния тракт. И нещо изключително важно - приемът на екстракти от лайка прочиства организма от мастни частици и нормализира стойностите на лошия холестерол в кръвта.

***

Представете си сега ефектите от всяка билка за здравето на кръвоносните съдове, за статуса на имунната система, енергийния обмен, зрението и т.н. Умножете всичко това по шест - толкова са съставките на АРТЕРОВИТАЛ, и ще  разберете защо АРТЕРОВИТАЛ е най-добрият избор, който гарантира здраве и дълголетие. Благодарение съвместното действие на всички съставки, билковият букет в  АРТЕРОВИТАЛ гарантира като резултат чисти кръвоносни съдове, нормално кръвообращение  и постижима заявка за дълголетие.

Специалистите съветват : Капките Артеровитал могат да се използват и превантивно!

ПОРЪЧАЙ АРТЕРОВИТАЛ СЕГА

                  

 

 


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ