0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Пълноценен живот след сърдечен удар, благодарение на капките Артеровитал


Пълноценен живот след сърдечен удар, благодарение на капките Артеровитал

Връщайки се назад, не си спомням подробностите за деня, в който получих сърдечен удар

Знам какво се е случило от онова, което моите колеги, жена ми и лекарите са ми казали. Онова, което със сигурност знам е, че днес, почти година след този инцидент, аз се чувствам много по-добре, благодарение на капките Артеровитал.

Използвам билковите капки Артеровитал от около 2-3 месеца. Някой ще каже, че това не е много време, но за този период аз съм употребил почти три опаковки Артеровитал. Третата опаковка още не съм я довършил.

Започнах да използвам капките Артеровитал по съвет на един познат, с когото се възстановявахме заедно в кардиологичното на Окръжна болница. Бяхме в една стая с него, горе-долу на една и съща възраст, и двамата претърпели сърдечен удар. Различното при мен е, че ми отвориха блокиралата артерия, наложи се, защото иначе един Господ знае какво би се случило. Това беше животоспасяваща операция.

По-лошото е, че след операцията стана ясно, че артериите ми са в ужасно състояние - твърди, като корабни въжета, както каза един от лекарите. Как съм ги докарал до това състояние? Не е мистерия. Аз си водех един бохемски живот, преди да ми се случи сърдечния удар. Ядене, пиене, цигарки, мързел в неделя... Не съм мислил, че така ще стане. То нямаше и кой знае какви предупредителни сигнали.

Ако ползвате капките Артеровитал възстановяването след прекаран инсулт ще е много по-ефективно

Та, когато се видяхме със Стоян, човекът, с когото лежахме заедно в Кардиологичното на Окръжна, аз направо не можех да повярвам как изглежда този човек. Спокойно може да се каже, че все едно не е претърпял никакъв сърдечен удар - жизнен, свежар, като спортист направо. И се заговорихме кой какво прави, как се лекуваме, какво се е случило след болницата. Тогава той ми каза, че е започнал да взима някакъв билков продукт за прочистване на артериите. Викам, кажи и на мен, и аз да започна да го взимам. И тогава той ми каза за капките Артеровитал.

Записах си аз името на този продукт, и накарах сина ми да го провери в Гугъл, да видим каква информация има, какво представлява, къде се продава. Аз не съм мислил много дали да го взимам или не. В крайна сметка онова, което видях, а и което Стоян ми каза, ми беше достатъчно.

Поръчахме трите опаковки, които още не съм приключил, започнах да ги взимам. И ето, два месеца по-късно аз се чувствам много по-добре, отколкото преди да започна да употребявам капките Артеровитал. Е, не съм толкова добре, колкото моя познат, но той все пак е направил два курса с Артеровитала. Той е говорил с някаква аптекарка, откъдето е купил капките, и тя му е казала, че трябва да се правят поне два 3-месечни курса с Артеровитал, за да не се повтори удара. все пак, при нас положението е по-сериозно. Ние вече сме преживели един сърдечен удар.

Освен това, капките Артеровитал може да се взимат и от хора, които уж са привидно здрави. Защото то и аз бях уж здрав, уж нищо ми нямаше, но получих предупреждение. Така или иначе холестерола си се отлага, плаката се натрупва, съдовете и артериите стават твърди, тесни. И колкото и да е малко тромбчето, може да се случи запушване.

Аз този път се разминах само с една не особено тежка операция. А можеше да не ми се случва, ако не бях толкова немарлив към здравето си.

А вие, които четете моята история, започнете да взимате капките Артеровитал сега, когато нищо ви няма, за да не се притеснявате, че след време не само може да ви се случи нещо, а че е възможно и да се повтори. Като почиства холестеролните плаки, Артеровитал пази не само от сърдечен удар и инсулт. Ако ги взимате редовно няма да ви се случват и такива неща, като аневризми, коронарна и исхемична болест на сърцето, тромбози и всякакви други съдови заболявания. Помислете и направете необходимото, преди да е станало късно.

Бисер Калев на 57 години от София


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ