0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Бистър ум и здраво тяло: Как да удължим активния живот?


Бистър ум и здраво тяло: Как да удължим активния живот?

Не е чак това важно да изглежда млади. По-важно е да се чувствам много добре, които се чувстват през младите си години

Най-важното е да удължите не само активните животни, но и да имате добра работа върху мозъчната тъкан.

Една поговорка твърдо, че всички болести са от нерви. Дали наистина е така?

До известна степен да. Работете върху всички органи и системи, които контролират от мозъка. И ако съм в командния пункт, това е пренапрежение за захранване, неизправности по периферия със неизбежни. Друго нещо е, ако реакцията на стрес може да бъде мигновена (като сърдечни пристъпи и инсулти, които могат да бъдат от скокове на кръстосано налягане) или може да бъде забавена. Класически пример за това е ракът. По време на Втората световна война се търси по онкологичните заболявания е сравнително ниска, но след това това е следното примирието се увеличава. Използвайте сметката, ако това е най-доброто от най-голямото напрежение. Трябва да не се струва да се изнервяме, трябва да се дреболии.

АРТЕРОВИТАЛ ПОМАГА за прочистване на артериите от холестероним плаки . така кръвта остава по-обогатена с хранителни вещества и кислород, кръстосано падане и вероятност да пострадате от инфаркт или инсулт става по малко.

Неврологията се счита за най-доброто познаване на медицинската специалност. Има една тънка шега: „Невролозите знаят всички, но не могат да направят нищо“.

Дълго време невролози може да се наблюдава пациентите и да се търси да се съблядават. Днес ситуацията се забелязва коренно - голяма болест, при която неврологията не може да направи нищо, рязко има. Смъртността след тежки инсулти намалява. Намира се на неврологията епилепсия е овладяна (сега болестта практически няма ефект на нормалния живот и работата на пациентите). По-рядко се среща и тремор на крайниците при болестта на Паркинсон. Множество склероза (достатъчно, което остава главно младите хора), диагностицирано в ранен стадий, може да се задържи на ниво компенсация в напреднала възраст, което трябва да отговаря на тежки характеристики.

Благодарение на почистването на артериите с помощта на капките АРТЕРОВИТАЛ ще си спестите не само високо кръвно, но и такива животозастрашаващи заболявания, като инфаркт, инсулт, различни видове тромбози, аневризми и други

За това, че допринесоха как се прави ранната диагностика, така и да има лечебни средства. Новата ера е започнала, след като е появила новите компютърни и работещи методи за рехабилитация. Днес с компютър на компютърни технологии човек може да гледа парализирайте си крайници, които и научете да говорите отново.

Възприятие на невролозите също се променя. Някога се препоръчва, че на пациента с двигателни неща, може да се помогне само във времето след инсулт. Оказайте се, че можете да използвате навигационната магнитна стимулация на мозъка, която трябва да се събуди от мозъка, която трябва да остане след 3-4 години, а курсът за лечение на парализираните хора трябва да се използва постоянно. Днес по целия свят невронауки се развиват в обещаваща посока и за прогреса им се влагат огромни средства.

Компютърът е далеч от мозъка

Какви резултати се очакват от тези инвестиции?

Най-вече удължаване на активния живот. Ако трябва да увеличите здравето на живота, то трябва да имате проблем с най-островата, сега е очевидно, че дългият живот има смисъл само ако е активен. Прочетете да търсите, за да поддържате ясен ум и да работите организирано през много години.

Друга надеждна обещаваща и издирвана област е да покаже действието си върху мозъка и да се разшири действително в паметта. Проучвайте, проверете в Научен център по неврология в Австралия, наред с други, покажете, че фотографската памет, която трябва да запазите текстови страници и да научите чужди езици най-скоро, е реална. Вярно е, че за масово приложение всички повече не може да се говори, но и това е някакъв напредък, всички пак.

Практикувайте разглеждане, че днес мечтаете да се сбъркайте бързо. Представете цялото сило човечеството на историята е мечтало да се научите как да се уверите в мисълта в действие. Днес, благодарение на технологичния мозъчен компютър-интерфейс, парализирани хора могат да контролират протези със силата на мишката.

brain_mozak_insult.jpg

Следващата задача е да се разбере механизъм на съзнанието. Човешкият мозък обработва информационна информация със скоростта, с която всички компютри се намират в света, обединени в една мрежа, а не биха могли да се справят. Има това, което не е загребано, обясняващо минимален резултат и не отговаря на рестартиране. Ако учете, успеете да създадете изкуствена прилика на част от мозъка, ще получите единствено истински суперкомпютър.

Доколко близки са изследователи, че това е трудно да се каже повече, но в хода на тази работа учете неочакван човек, който може да живее. Изследваният мозъчен тъкан е намерен в позитивно-емисионна томография, изследователите са открили зона, в която метаболизмът се намира в това от това, което е човек. Ако човек е в нормално състояние, изглежда различно, за да изглежда, че е във вегетативно състояние (когато се намира в лошо състояние при висока нервна активност) или е в състояние на минимално съзнание. Във всеки случай невролозите сега ясно разбират какво се случва в нещо, което душата напусне всички ...

Къде са чудотворните хапчета?

Имайте предвид, че можете да препоръчате лекарства вече са постигнали своя праг на ефективността. Кога ще се появят други и че ще трябва?

Разбирайте се, можете да живеете в медицината във фармакологията и клетъчната терапия. Само че не говоря за уверени хапчета. Проверете всички по интересни експерименти. Остраганите кожни клетки, които се намират в хранителните стойности в понеделник и там, които могат да поемат функциите на мъртвите, да се срещнат. Когато се преобразувате в човешки мозък, избягвайте функциите, които също са трудно. Експериментите показват, че парализират мишки, които започват да се движат отново след това.

Какво трябва да мислите пациентите, трябва ли да чакате да се появят тези суперлекарства?

Трябва да внимавате да си си и да поставите здравословно на първо място. Да се ​​храните здравословно и правилно, трябва да се движите и да проверявате профилактични прегледи навреме. След 40 години, за да измеря кръстоснатата дума, каквото ми мине зъбите, - два пъти на ден. Тогава има голяма вероятност да се почувства от чудотворни хапчета, за да не се появи в най-много години.

Как да поддържаме ума си здрав?

Решавай кръстословици, играй шах.За да можеш мозъкът да работи правилно, умствената работа е необходима, а аналитичната мисъл трябва да имаш в максималния брой неврони.

Слушайте класическа музика. Доказано е, можете да работите върху мозъчната тъкан. Проучвайте в Съединените щастливи покажете, следвайте слушането на класическата музика при нея, претърпели инсулт, увеличете концентрацията и визуализирайте паметта.

Хранете се правилно. Съгласувайте разгърнатите информации, които можете да причините от атеросклероза, която прави злоупотребата с мазни храни.

Билковите капки АРТЕРОВИТАЛ трябва да се държат на мазнини по артериите. Така се предпазва появата на атеросклероза и усложненията, които трябва да носите след себе си.

Имайте нови преживявания. Пътувайте, четете книги, срещайте се с по-нови хора. Скуката и монотонността депресират мозъчната тъкан. Животното е предложено да използвате и телевизора бързо, за да видите в хибернацията, а да използвате всички и да използвате, за да използвате мозъка в добра форма.

Отворете се от лошите навици . Алкохолирайте водите до бързи и необратими промени, които преждевременно оставете мозъчните тъкани.

Доказано е, че физически активни хора трябва по здрав и "подвижен" мозък. Невролозите смятат, че преди това това изпитване по по-полезно, например да играете футбол, трябва да се опитате да минете отново и отново.

Овладейте невроскопа - гимнастика за мозъка. Разположете се от апартамента със затворено очи, мийте зъбите и решете косата си с лявата ръка, променяйте обичайните си маршрути по желание - това трябва да се търси по малко малко части от мозъка и да се закрепи връзката между полукълбата.

Източник: www.medicalnewstoday.com


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ