0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Диабетал за контрол на диабета


Капките Диабетал за контрол на диабета

По мое мнение и опит спазването на диета не е достатъчно, за да се контролира диабета

Имам диабет още от ученическите години и вече три десетилетия близо се мъча да овладявам състоянието си. Мога спокойно да кажа, че диета не спазвам. Диетата е нещо временно. Ограниченията, които това заболяване налага, по отношение на храненето, се превърнаха за мен в начин на живот. Нещо, което за другите е само период от време, за мен е постоянно.

Излишно е да казвам, че подобен начин на съществуване се придобива лесно. Трудно е, а често и обезсърчаващо. Колкото и да се ограничава един човек с диабет, не е достатъчно. Трябва да се направи и още нещо. Затова много диабетици взимат лекарства за понижаване на кръвната захар.

ДИАБЕТАЛ е отлично средство за сваляне на кръвната захар. Билкови капки снижават нивата плавно и без странични ефекти

Но, такъв контрол е леко агресивен, заради страничните ефекти от хапчетата. Организмът има нужда от почивка, от възстановяване. И това възстановяване, тази необходима почивка може да се случи само ако се приема натурален продукт, като капките Диабетал.

Аз ползвам билковите капки Диабетал вече 2 и повече години

А може и да са три... Не че има значение времето, но за периода, след който започнах да ползвам това натурално средство, мога да кажа само, че е един от най-спокойните. Чувствам се добре, няма замяност, няма отпадналост, не ми прилошава, както когато не си взимам хапчетата, и като цяло енергията ми е на едно стабилно ниво.

Как използвам капките Диабетал? Моят начин на използване е съобразен със състоянието ми. Аз ги използвам пестеливо, но редовно. Веднъж или два пъти годишно правя по един месец само на Диабетал, а през останалото време редувам през два дни. И така без да прекъсвам. Билките изискват постоянно, защото те се натрупват, и по този начин работят с отложено действие. Случвало се е да пропусна, но по-дълъг период без да взимам капки от десетина дни не съм имала. Пак казвам - аз ги взимам по този начин, защото така се чувствам добре. Изградила съм си моя система, с която се чувствам добре.

Капките Диабетал ги взима и една моя позната, която е с диабет от първи тип. Всъщност, аз от нея разбрах за този изключително ефективен продукт. Надявам се краткия ми отзив да е полезен за повече хора, които се борят с диабета.

Христоска Балабанова от София, на 53 години


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2021