0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Хепавитал при проблеми с дебелото черво


Капките Хепавитал при проблеми с дебелото черво

Започнах да употребявам капките Хепавитал след като надълго и нашироко изчетох каквото можах за билките и проблемите с дебелото черво

По-специално аз имам болест на Крон, която е в някакъв начален етап, според лекарите. Искам да кажа, че аз нямам чак толкова много проблеми, както другите хора с това заболяване.

Някой може да остане изненадан, но болестта на Крон съвсем не е само едно по-често ходене по голяма нужда. Но, дори и само това да е, проблемът е достатъчно сериозен, за да не му се обърне внимание.

Капките Хепавитал са идеално средство за подобряване работата на стомашно-чревния тракт и са превенция на много сериозни заболявания, като рак на дебелото черво и цироза

Когато човек има проблеми със стомаха, по-специално с дебелото черво, освен да пази диета, трябва да взима и билки. Това се отразява добре, даже много добре, когато е в комбинация с правилно хранене.

Трябва да е ясно и още нещо. Колкото по-дълго се взимат капките Хепавитал, толкова по-добре действат. С всички билки е така. И при всички положения, освен ако не става въпрос за много сериозно състояние, по-добре е да се взимат билки, отколкото лекарства. Не само заради страничните ефекти и вредата от химията. Билките може да действат бавно, но се натрупват в организма и проявяват действието си дори и когато човек спре да ги взима. По този начин се създава едно непрекъснато действие, защото добрия ефект от тях се усеща дори и в момента, в който се започне почивката между приемите.

Друго хубаво действие на капките Хепавитал е че прочиства черния дроб и жлъчката

Да, тяхното здраве е от огромно значение за добрата работа и състояние на дебелото черво. Нужна е комплексна грижа за храносмилателната система , и капките Хепавитал я осигуряват.

Аз не мога да кажа, че съм комбинирала приема на капките Хепавитал с някаква диета или хранителен режим. Има хора, които правят това. Понеже заболяването ми го изисква, внимавам какво ям още много преди да започна да взимам капките Хепавитал. Но, вие ако искате може да взимате билковите капки както превантивно, без да се ограничавате в храненето, така и спазвайки някаква диета. При всички положение ще е добре да започнете превенцията с капките Хепавитал, защото от опит ви казвам - лошите болести идват тихо, незабелязано и изведнъж. Не допускайте това да се случи. Направете необходимото за вашето здраве като започнете да взимате капките Хепавитал. Дори и да нямате сериозен здравословен проблем, определено ще се почувствате добре.

Валя Тодорова от София


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2021