0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките Хепавитал предпазих черния дроб след отстранена жлъчка


С капките Хепавитал предпазих черния дроб след отстранена жлъчка

Преди около три години ми отстраниха жлъчката. Това наложи да променя начина, по който се отнасях със здравето сиТогава дори и не предполагах, че отстранения жлъчен мехур не решава проблемите ми, а може да създаде и нови. За предотвратяването на тези нови проблеми много ми помогнаха капките Хепавитал.

Не бях навършила 50 години, когато ми отстраниха жлъчката. До онова време не съм правила нещо кой знае какво, за да не се случи това, даже напротив. Редовно преяждах, не се движех, освен ако не беше наложително, хапчета не пиех, въпреки че ми бяха изписани такива за високо кръвно.

След като се случи отстраняването на жлъчката, за известно време пазех някаква диета. После, малко по малко се отпуснах и започнах да я карам както преди. Докато не забелязах, че имам обриви, които не се повлияват от никакви мазила и кожата ужасно ме сърбеше. Дерматоложката ме накара да си направя изследвания, и всичко стана ясно - кожата ми е зле, заради това че чернодробните ми показатели не бяха добри.

Капките ХЕПАВИТАЛ прочистват черния дроб от мазните отлагания в неговите клетки и така го правят здрав и работоспособен. ПОРЪЧЙТЕ СЕГА!

Не беше нещо фатално. Както каза гастроентероложката - бях на границата. Ако още малко бях продължила по този начин, омазняването, което вече беше се случило, щеше да бъде фатално.

Много мислих какво да направя

Осъзнах, че е дошло време да се отнеса сериозно към здравето си и да подобря не само начина, по който изглеждам, но и по който се чувствам.

И затова вече година и половина, с малки прекъсвания, взимам капките Хепавитал. Те ми помагат не само за здравето на черния дроб. Откакто ги употребявам забелязах, че и дебелото ми черво работи добре, защото изхождането е по-редовно. Всичко това ме кара да се чувствам по-лека. Аз и отслабнах доста, откакто взимам капките Хепавитал, защото заедно с тях спазвам диета. Лека диета, не е нещо кой знае какво, но все пак с нейна помощ успях да засиля действието на билковите капки Хепавитал.

Препоръчвам капките Хепавитал на всички хора, които са претърпели премахване на жлъчката. Черният дроб има нужда от грижа, и Хепавитал предоставя всичко, което само подобрява неговата работа и здраве.

Калина Сърмева от София


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ