0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

Здраве: През юли може да бъдете обезпокоени от такива неприятни заболявания като сезонен ринит или болка в ставите. Ако сте алергични, опитайте се да вземете спешни мерки, в противен случай до октомври ще страдате от постоянно запушен нос. Симптомите на артрит могат да бъдат спрени, ако следвате здравословна диета и започнете да приемате лекарства навреме.

Семейство: През юли семейните отношения няма да се оформят по най-добрия начин, но можете да върнете часовника назад. По време на разговори със съпруга си спазвайте такт и дискретност, не продължавайте и не надценявайте собствените си очаквания от вашия човек. Всички проблеми трябва да се решават само в спокойна обстановка и по изключително мирни начини. Не преследвайте целта на всяка цеена да станете победител.

Работа: Период на професионално излитане и постигане на целите си. Юли ще допринесе за добре координирана работа в екип, създаване на полезни бизнес контакти със сериозни потенциални партньори и ще можете напълно да демонстрирате най-добрите си бизнес умения. Периодът на изследване е изтекъл, време е да работите усилено и да повишавате рейтинга си.

Любов: Едно от двете неща: или сте преднамерено безразлични, или вашият партньор изисква повишено внимание. Взаимоотношенията ви са стигнали до точката, в която чувствата до известна степен са се изчерпали и вие двамата просто плувахте по течението. Един от вас ще трябва да премине прага на собствената си гордост и да направи отстъпки. Само в този случай връзката ще влезе в посоката на израстване и баланс.