0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал ми помагат да се справя с алкохолната зависимост


Капките Алкофитал ми помагат да се справя с алкохолната зависимост

Започнах да употребявам алкохол още на 14-годипна възраст, вече година и половина съм чист, благодарение на Алкофитал

Мога да кажа само едно - капките Алкофитал ми помагат все още да държа алкохола далеч от мен. Вече близо 20 месеца не съм пил нищо алкохолно - нито бира, нито вино, а за водка да не говорим. Постигнах това като започнах да взимам капките Алкофитал.

Това се случи малко след като започна пандемията от коронавирус. Понеже работя в куриерска фирма, работата ни стан още повече. Преди си позволявах да пия след работя или в почивните дни. Поради многото поръчки започнах да нямам толкова свободно време.

Но онова, което действително ме отказа от това да пия алкохол с повод и без повод, бяха капките Алкофитал. Дадох си сметка, че моята работа може да я върши всеки, не съм кой знае колко тесен специалист или пък нещо, което да не може да се замени. Заради пандемията имаше тогава, в началото, много безработни и си казах: Стояне, или влизай в пътя или ще останеш без пукната пара в джоба си.

Капките Алкофитал са ефикасен начин да се прекъсне злоупотребата с алкохол. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

На 31 години съм. Нямам семейство, но имам приятелка. Проблемите с алкохола ме съпътстват през половината ми живот, горе-долу. Пия откакто бях в осми клас, преди да вляза в строителния техникум. Просто си направих една ревизия на живота и си дадох сметка, че каквото било - било.

Оттук насетне или ставам нов човек, или се предавам и се спускам надолу към дъното

Последното не ми е опция, затова заедно с приятелката ми говорихме и аз я помолих да ми помогне да се справя с отказването на алкохола. Преди това един колега ми беше казал за капките Алкофитал, че са помогнали на неговия вуйчо да спре да пие, да съм опитал и аз. Е, опитах, видях че действат и продължих.

Взимах капките Алкофитал около два месеца редовно, после малко по малко ги спрях. Продължих сам да се дисциплинирам по отношение на алкохола. Трудно беше, но се справих и не съжалявам. Знам, че оттук насетне каквото и да се случи, ще мога да се справя, защото винаги имам под ръка една опаковка от капките Алкофитал.

Стоян Минев от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ