0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Всеки може да промени Съдбата си!

Съдбата не е фатална, а многовариантна: по който път тръгнеш, това и ще получишИменно затова е толкова важен началният път, попадането в обществото на правилните хора, с които можеш да тръгнеш в желаната посока. Човек може да попадне сред разбойници, негодници, а може да е и сред хора просветени, търсещи, светли и успели. Каквито мисли преобладават у нас, такива енергии ни обкръжават и такива хора привличаме към себе си. С тях встъпваме във взаимоотношения, вървим в избраната посока, възприемаме техните идеи.

Често в съзнанието си „превъртаме” неприятни спомени, обиди, негативни емоции, които привличат към себе си подобни емоции


Те ни извеждат на пътища, съответстващи на тази енергия. А те водят към неприятности, лоши хора и т.н. Може да сте пасивни в живота си, а пътят ви да ви изведе на хубава пътечка, ако у себе си имате начало, съответстващо на предназначението на тази пътечка. Тя може неочаквано да ви отведе не там, където сте искали в даден момент, а където съдбата ви води. И ако изведнъж разберете, че сте попаднали на интересно или нужно място, останете там, докато не разберете, че ви е комфортно и това е вашето място.
Житейският път, състоящ се от множество пътеки, е така нареченият коридор на вероятностите. защото всеки човек, и по-точно всяка душа, която идва на този свят, има своя задача: да се научи на нещо, което не е умеела дотогава, или да усъвършенства и шлифова това, което е постигнала. И според тези дадености на душата се определя и коридорът на въпросните вероятности - житейският път, предопределен свише.
Но всичко това е много условно. Душата може да върви по определен път, като или активно участва в случващото се, или просто плува по течението. А може и да избере собствен път, презирайки всички дадености. И да отговаря за постъпките си. Тогава и своя избор тя ще направи сама...

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2021