0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Причините за кръгове под очите

За да се отървем от кръговете под очите, трябва първо да узнаем причините за появата им

  1. Най-примитивната и лесно отстранима причина е навикът постоянно да трием очите си. Проблемът е, че ръцете ни невинаги са чисти.
  2. Тъмни кръгове могат да се появят от недоспиване и преумора. Безсънието може да е следствие от депресия или вълнение. Но на организма е необходим пълноценен отдих. Недоспиването може да се появи и от неправилен начин на живот.
  3. Алергията също може да предизвика възпаление. Ако сте алергични, трябва да избягвате контакти с дразнителя. Можете да прибегнете до помощта и специалните медицински препарати, но консултацията с лекар е задължителна.
  4. Бледността на кожата също може да бъде причина за тъмните кръгове под очите. Ако този цвят на кожата не е наследствен, той може да сигнализира за доста сериозни проблеми: от сърдечносъдови заболявания до болести на кръвта.
  5. „Синините” под очите могат да бъдат и наследствени. Това не е обусловено нито от болести, нито от начина на живот и за съжаление, в този случай едва ли ще можете напълно да се отървете от тях.
  6. Нежната област под очите по-бързо губи еластичност и изтънява. Кожата започва да увисва, образуват се бръчки и се появяват т.нар. „торбички” и „синини” под очите. По-лесно е да забавите този процес, отколкото след това да премахнете последствията.
  7. Обезводняването е още една от причините за появата на сините кръгове под очите.

Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ