0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Нова и стилна визия за любимите продукти от Биовитал


Нова и стилна визия за любимите продукти от Биовитал

Билковите капки Хепавитал, Стресовитал, Артеровитал и Диабетал имат нова и стилна визия, която подчертава отличните свойства на продуктите
В продължение на почти 10 години компанията Биовитал успешно създава биологично активни хранителни добавки с високоефективни иновативни формули на базата на билкови съставки.

Продуктите на Биовитал са познати не само на родния потребител. Благодарение на своята ефективност те подпомагат подобряването на здравето на хора и в съседните на България държави, както и на българи които живеят в други страни по света.

Следвайки своето мотото "Променяй се като се подобряваш" Биовитал реши да започне новата 2022-а година с освежаващи опаковки на 4 от своите продукти - Хепавитал, Стресовитал, Артеровитал и Диабетал.

Новата визия подчертава имиджа на марката, която не само вдъхва доверие, но и предоставя на своите потребители възможността да се чувстват комфортно при избора на продукти. Този комфорт се постига благодарение на информативната и стилно проектирана опаковка, която създава впечатление за лекота и естественост.