0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

За нас


За нас

Биовитал 2000 ЕООД е съвременна компания, специализирана в произвоството и търговията с хранителни добавки за здравето. На пазара сме вече десет години, което е гаранция за качеството на нашите продукти.
По-голямата част от добавките, които предлагаме са в течно състояние, тъй като според специалистите течните форми се абсорбират по-лесно и не натоварват черния дроб. 
Помагаме на хора, които имат проблеми с алкохола, диабет, чернодробни проблеми, кръвоносни съдове и психически разстройства. 

Нашата фирма има сключени договори за дистрибуция с повече от петдесет аптеки в цялата страна.
Биовитал 2000 предлага на своите клиенти единствено и само натурални продукти на билкова основа. Нашите продукти са патентовани в Патентно ведомство на Република България и са регистрирани в БАБХ. Всички съставки, използвани в нашата гама продукти са в списъка на разрешените билки от българското законодателство.

Нашите хранителни добавки са създадени по тествани рецепти с билки от България и Източната медицина. Основната цел на нашата компания е подобряването на човешкото здраве без химия и лекарствени продукти.