0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Вкусните смокини подпомагат чернодробната дейност

Смокините са уникален плод, който поддържа нормалната функция на много органи и подпомага лечението на много хронични състояния. Тя е един от плодовете, който никога не би навредил. И притежава богатство от ползи.
smokini-plodove-lqto-62972Преди всичко, трябва да знаем, че в нейните плодове се съдържа растителният ензим фицин, който притежава уникалното свойство да разтваря образувалите се тромби. Ето защо смокините са препоръчван народен лек при тромбоемболии.
Заради това, че смокините съдържат голямо количество захари и калий, те са изключително полезни за страдащите от сърдечни заболявания, като калият премахва наличните спазми на кръвоносните съдове, а също така ги отпуска и разширява. При хипертония и венозна недостатъчност, отново смокините ще помогнат най-вече като профилактично средство номер едно срещу двете състояния.
Изключително полезен плод и при анемия и различни заболявания на слезката и черния дроб. Подсигурете си една добра работа на филтриращата система на целия организъм - черния дроб, с вкусните смокини, като го добавяте всеки ден към менюто си.
Подобно на малиновите листа, и смокините помагат при внезапно покачване на фебрилната температура. Ако детето внезапно вдигне, сладко или отвара от смокини е чудесно температуропонижаващо средство. Освен това смокините помагат и при такива заболявания, като ларингити, трахеити и бронхити.

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ